- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- щруделката била метъл
Чудя се кое е по-лошо емотата или метълите![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Skrillex, да си имаме уважението.
Коренът на проблема тук е че като малки 'някои' потребители явно са ги ошамарили метъли един-два пъти.И сега въпросните потребители чувстват за свои свещен дълг нуждата да плюят по музиката и поведенческия стил.
Добре че останалите не се занимават да седнат да хранят вашата лайняна музика и маниери.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
А още по-тъжната истина е, че някакви полу-грамотни алкохолици са прекалили със слушането на падаща по стълбите посуда, но за сметка на това са се взели насериозно.
Как може онези депресирани боклуци металите да ме набият, ти чуваш ли се? Те още малко ще се разреват, ти ми говориш за бой![]()
Като малък много ме беше страх от метъли![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Добрите хорица над мен -
a NaOH paк е ял филийка с кафев медец за закуска.
Sanity is for the weak
Оказва се, че метълите са тумор за нашето общество, който не върши нищо полезно, а дори напротив - пречи на развитието му със своето антисоциално поведение!
Хубаво, изпростявайте си с чалгийте и се хвалете с това. Само да ви светна, че чалгарчетата също се наливат като невидели с алкохол и също така друсат и то доволно, не се опитвайте да ме обедите в противното, защото ги виждам непрекъснато, амфетаминови наркоманчета гадни. Като не ви харесва метъла ок, трайте си, а не да седите и да плюете какви били! 'Шо не се погледнете вие какви сте и какво правите, преди да хейтвате ? Бах лапетата, заклевам се....![]()
^ а ТИ как помагаш за развитието на обществото? Много ми е чудно,я опиши на кои социални програми помагаш и с какво.
Sanity is for the weak
аз също слушам хип-хоп и рап , но ме дразнят тези с кърпите , шапките и разсулените дрехи. Това показва колко са "рапари" , пък като хванеш mp3-ката и телефона вътре "G-Unit"![]()
![]()
![]()
Не съм съгласен, като те гледам колко смело говориш ми става ясно и що за тип си. ( Задклавиатурен боец)Първоначално написано от NaOH
dude, what the FПървоначално написано от InnoraX
Законът е закон,
но той врата в полето е
Първоначално написано от InnoraX
![]()
Sanity is for the weak
какво уат да фък бе? Нали всеки ден ги гледам, надули чалгиите в парка с бутилките и крещят и викат насред парка я не ми обяснявайте.
Не слушам метъл, не пия/повръщам/сера/троша на обществени места.Първоначално написано от Verminaard
И като цяло не съм отрепка. Общо взето социалните програми, които подпомагам са всички на бюджетна издръжка.
Но понеже въпроса ти сигурно е зададен към другият представител на метъл съсловието, то и на мен ще ми е интересно с какво помага развитието на обществото, освен нали факта, че е основен потребител на всички продукти на винпромите и пивоварните.
Поне мога да се забавлявам и не съм депресиран, за разлика от шибаните металиПървоначално написано от InnoraX
Чалгарите си пием бира, но поне не го правим навън на парковете... Металите са си боклука на обществото, никой не ги харесва.
![]()
Едно единствено нещо ми е много, ама МНОГО интересно : Ако чалгата беше забранена, както едно време метъла, колко от вас сега щяха да са чалгари?![]()
![]()
![]()
начи само чалгарите дънкат и друсат , така лиПървоначално написано от InnoraX
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
И чалгарите са утайката на обществото.Заради вас се навъдиха толкова много малолетни курви и 'яки пичове' с парите на мама и тате дето знаят много и падат от един шамар,като почнат да нахалстват.
Поне при метълите има остатъци на чести и братско чувство,докъто при вас...повръща ми се само от мисълта.
бтв,откога метълите се депресираха бре,бро?
А според господина от 'старата школа' да пиеш и да слушаш метъл е анти-социално.Добре че не знам той каква музикална помия слуша,че ще колабирам от смях ако разбера.А тия дето трошат ги ритаме дружно,не го знам той какви метъли познава.
Sanity is for the weak
Зависи какво имаш в предвид под ДрусатПървоначално написано от Oy7ofCon7roL
И виждаме, че метълите са някакви прекалено агресивни комплексари, сигурно си мислят, че са викинги, рицари и подобни. Всяко мнение на този с изплякания ник е за насилие.
призовавам всички да се успокоим с тази песен
[vbox7]http://vbox7.com/play:d81de46c[/vbox7]
Законът е закон,
но той врата в полето е