- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- щруделката била метъл
Кой с 'изплякан' ник?
Всъщност,няма значение,като му стига пишката само да се големее по форумите с насилие - майната му.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Първоначално написано от Oldschool
![]()
И къде точно всеки пост ми е за насилие,че нещо съм пропуснал тоя момент.
![]()
Sanity is for the weak
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z4Uj4RXew3Y[/youtube]
Само не разбирам това за музика ли го приемате..![]()
Как може да се забавлявате на подобно нещо?
Братско чувство да се напиеш, надрусаш и да сереш в парковете, евала, прекрасно е.
А като седнете на маса, кво слушате?
Всеки метал, който гледам, вечно е облечен в черно и гледа депресирано... Да не говоря, че носи постоянно някакви пентаграми и пречупени кръстове...
Абе ти малоумен ли си или да? Това че си чалгар/метъл не определя дали ще си боклук, отрепка, мухльо! Така че стига храни! Има наркомани и алкохолици - чалгари така, както и метъли, така че не това са критериите за определяне на хората!Първоначално написано от Oldschool
Излизала съм с метали и да ви кажа супер забавните хора, не знам какво спорите чалга-метъл и защо като някой не слуша метъл веднага решавате че слуша чалга? Представителите и на два стила музика си имат недостатъци и плюсове, както при всички хора.Според мен този спор няма никакъв смисъл и няма да стигне до никъде.
Ами, явно от толкова метъл не ти е останал мозък да помниш какво си писал. Или не го разбираш - първо бяха шамари, после пак как еди кой си падал от един шамар, после ритате дружно онези, които трошат.
тц-тц
Е то от метъл до метъл има разлика.Ти ако си си градил мнението само на блек метъли на хероин - нормално е.
Айде сега да не започвам да давам примери за твоята помия,че ще докарам виртуална дизинтерия на половината форум.
Sanity is for the weak
Не,не,не,другарю,ти не разбираш какво съм писал.Май няма смисъл да ти и обяснявам,че като взема предвид интелектуалният ти капацитет...Първоначално написано от Oldschool
И между другото не съм метъл,събирам се с метъли и някакви форумни измекярчета като седнат да се правят че разбират криво ми става от вътре.
Sanity is for the weak
Още един довод подкрепящ моята теза, че сте прекалено агресивни - веднага започва с обидите и нападките. Очаквам всеки момент да започне да ме заплашва с бой и как "няма да смея да му кажа това в очите/на улицата/в изтрезвителя".Първоначално написано от InnoraX
БРАТО! Осъзнай се моля те! Има много ама много подстилове метъл! Ето ти една хубава метъл песен, която съм 110% сигурен че ще ти хареса, но ще го отречеш, за да се направиш на интересен!Първоначално написано от NaOH
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NcbAibPA2yY[/youtube]
Ами то и ти да се надрусаш с херц и ти ще си така, а това е ежедневие за металягитеПървоначално написано от NaOH
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Интелектуалният ми капацитет...Първоначално написано от Verminaard
Продължи мисълта си, моля.![]()
Как да не агресирам, като в момента обиждаш моите интереси? Защитавам интересите си, независимо с какви средства и няма да търпя да осквернявате метъла, поради простата причина, че си нямате грам представа какво е метъл.Първоначално написано от Oldschool
Еми,давах пример със шамара,че лелеяните чалгарчета дето са 'каймака' на обществото са само много приказки без покритие.Първоначално написано от Oldschool
С тукашните метъли взимаме мерки срещу диваци дето трошат/серат и прочее на публични места,че на нас ни излиза лошо име покрай тях.
Изяснихме ли се,не че друго,просто го казах по очеваден начин и ми е чудно че трябваше да ти давам допълнителни обяснения.
Sanity is for the weak
Ти като се правиш на интересен, знаеш ли какво е хероин и как ти действа? Защо се правиш на интересен, като говориш като 10 годишно дете... Айде помисли преди да изтърсиш такава простотия пак.Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
Мани го тоя помияр бре,очеизвадно е че не знае за какво говори.Да си джафка там.Първоначално написано от InnoraX
Sanity is for the weak
Кой е вече на херца бе, демодета.. всичко премина на синтетика и на това ли трябва да ви учи батк ови, три пъти по-силна е![]()
Ами да, на мен ми е ясно от самото начало, но виждам, че сте хора, които редовно агресират спрямо други, а и после го казвате с гордост по форумите. Тези били на един шамар, онези били на два токата, а третите ядяли редовно шутове. Благодаря за интелигентните включвания.
InnoraX,
мислиш ли, че някой дава и 2 стотинки (или умряла котка, ако го обърна в метълска валута) за твоите интереси? И дали на някой му пука за осквернения от самосебе си и своите фенове, метъл?
Е, не се и съмняваме, че ти знаеш какво е хероин и как действа. Разкажи ни, моля.Първоначално написано от InnoraX
казват херца , защото е най-изпадналия наркотик , ти не си разбрал нещо пак мачок.Първоначално написано от machoka
нещо като на заобиколен начин да ти кажат , че си пропадняк.![]()
Това че си деградирам метафорите до ниво до което обикновеният форумец ще разбере...
Добре де,дай малко интелигентно включване и от твоя милост,време е да ни озариш със вселенската ти мъдрост,о велики.
Sanity is for the weak
Ко са прайте на луди бе ако ги нямаше метълите кой щеше да си купува хероин ?
И да знам как действа
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Поне тролвайте по-силно де,почнахте да се повтаряте вече. :"(
А,разлика между средностатистически метъл и чалгар.
Метъл - пие бира на пейка.
Чалгар - върти свирки в тоалетни в дискотеки и се налива с уиски и е на 14-15 години.
Sanity is for the weak