- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас момичетата..
Мога да ти дам точно 4-5 примераПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Да де. Гледани са от дебели чичковци.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе, има доста нормални и добре изглеждащи момчета, които се заглеждат по по-дебелички.
Ей го и Мачоко...
Ама не ми обяснявайте, че едно нормално (ного е обширно да кажа "нормално", но...) момче ще си пада по дебели какички... айде, айде... Може би, но ако е меега готината по-характер и все пак да е просто закръглена/пухкава...
Макар че като се замисля познавам една такава двойка.. момчето е високо и клbощаво, а момиченцето е ниско и пълничко. Сладури са. ^
Пък аз сериозно се комплексирам за коремчето си. = ( Искам да е като дъска <3 ^ Дупето също може да е една идея по-мъничкo. Няма да ям повече нищо мазно и калорично.![]()
4XCOKИ
^
Щрудел, ами ако момчето си е нормално,а момичето е 70 кг и отгоре, но има мега прекрасния характер? Нали това е обич,обич,обич?
^_^
Цвет! Мъжете се влюбват с очи , а жените с уши ^_
знам,сладур, просто задавам хипотетичен въпрос. Нима в нейния свят не съществуват такива явления?Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Имам фб приятелка, която е доста пълна - 100+ кг някъде, а си пуска снимки по гащи и събира доооста лайкове, аз толкова никога не съм имала. Сад.
Ами нека има обич, обич, обич. Нека са заедно и се обичат, просто се съмнявам да я има тая комбинация според моите представи за готин характер. Съмнявам се и момчето да е очарователно в тоя случай. То си е до хора. Ако си пасват си пасват и...т'ва е.Първоначално написано от cweeet
4XCOKИ
бляяякс дебеланите стават само за игра на тенис защото лесно ги бия и после им се смея![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Фа ми фа, фа фа ми ре ла, сол ла до, сол сол ла до хей!![]()
къв е извода?Първоначално написано от shadow4e
![]()
солила със сол херинги режела и ги яла и накрая умряла от пресоляванеПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Че е крайно време някой да ме пребие.Първоначално написано от psychopath
Joc беше навит нещоПървоначално написано от shadow4e
![]()
ако искаш мога да те ебaПървоначално написано от shadow4e
Ем, той Джока си изпълнява заканите, преби ме по скайп.Първоначално написано от Wax
Wax, защо ти е в подписа?! Май не си ме разбрал, няма нищо култово в репликата, че да седи в нечий подпис.
Ех лили, и ти пусна снимка по цици и успя ли да събереш 10 лайквания?
Сигурно дебелата девойка е на 16 години, затова е по-популярна от теб![]()
Ебати темата![]()
Ние, дебелите, ебати ни отрезахте от обществото.
Всъщност наистина не разбирам тва за свирките и килограмите![]()
Видях снимките на въпросното девоище...
Нямам думи![]()
Мони, ебе се като за последно, щото рядко се случва да я огрее![]()
не си дебела лолПървоначално написано от dirtyyy
![]()
Дани, ще я пуснеш ли![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Пълничка съм, но тва по никъв начин не влияе на ..нито любовен, нито какъвто и да било животТук е въпрос до поддържане на момичето, дали е стегната,дали тренира.. естествено че отпуснатите момичета са гнусни.
Иначе, Дани, защо да се ебе като за последно? Имам една приятелка 80+ килограма, която има супер секси гадже и прави постоянно секс с него и когато сме на някъде момчетата я заглеждат супер много.
Горда съм с извивките си![]()
Нещо подобно на това:
Ама с по-големи цици![]()