- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- мога ли да разбера парола от скайп???
Здр на всички.Искам да ви попитам има ли някакъв начин да разбера паролата на един приятел от скайпе.Знам му имейла и паролата на имейла ако тва може да ми помогне за нещо?
Ако някой знае как мога да я разбера нека да пише.
Мерси предварително
7 точка от правилата!
moderated by Coki
probvai s parolata ot e-mail -a moje da e su6tata i na skaip :P nqkoi hora navsqkade im e ednakva parolata
a otkade mu znae6 parolata na e-maila?6toto iskam i az da razbera na edin poznat,ama nz kak :S
Ami idi na zabravena parola .. Tam shte ti izleze prozorche kudeto trqbva da napishesh skypa na priatelq ti i negovia e-mail i na maila mu shte ti bude izpratena parolata![]()
ами не не му е същата парола от имейла,отпреди му беше но като разбра че му влизам доста честичко в скайпе и си я смени.А иначе паролата ми я каза той от майла му.
А ако натисна забравена парола не пращат паролата а пращат един имейл в който да си напишеш нова парола и не става щото аз не искам да му я сменям.
Давайте други идеи
Дай на забравена парола след това ше ти зареди страница на skype пишеш скаип името и после имеила на които да ти пратят паролата
Първоначално написано от QPONECA
![]()
![]()
не става така,като натиснеш на забравена парола не ти пращат нова а парола,а ти пращат мейл да си напишеш нова парола.
Хванеш ли му и-мейла е хакнат. Ти вече го имаш -> нямаш никакви ядове. Имаш достъп до всички регистрации, които е правил в мрежата. Виж какви пароли е използвал там и пробвай на скайп.
Там трябва да напишеш мейла, регистриран на акаунта ти..
na po6tata mu trqbva da ima edin e-mail purviqt ot skype suss imeto i parolata mu, no sq kato q e smenil nz dali 6te ima
![]()
тука само някакви заблодени хакери виждам![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
vj mu vsi4ki pisma v po6tatata i tam ima parolite xax dari i na skype![]()
искам да попитам има ли някаква възможност ... ако даден човек се регистрира в мой стайт да му разбера паролата?
Не съм чувал за никакви регистрации за стайтове, но като чуя ще ти кажа
П.П. Да има, стига да знаеш HTML,CSS,PHP, да си направиш такъв стайт и после да ти влизат от него и да им изписва после "прецакан си !"
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Това не става току така.
Ако искате да се запознаете с неща в тази сфера - от интернет няма да стане![]()
Има как да стане и как да се научат от нета, но трябва да знаят PHP и след това да правят връзка към сърварите на скайп...Първоначално написано от Wax
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Не. Да обясня - Скайп са с криптирани връзки.Първоначално написано от MaGuSs
По-точно - Протокол наречен TCAX, който е комбинация от C++, CSS & Python, както и 2, който не сме установили.
Така че за да стане това, трябва бая време да прекапаш пред компа да разгадаеш алгоритма на шифроване и чак тогава тези познания ще ти са от нужда. Пък и да не говорим че ще ти трябва суперкомпютър с подходящият софтуер.
Вярно, но тогава как тези пичове са успели imo.im ?
Незнам дали са успяли, но е много малко вероятно.
Пък и кво точно имаш предвид?
Тая тема си я помня.![]()