.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: My Happy Day vol.1

Мега фен Аватара на KumchoValcho

My Happy Day vol.1

всеки ден ще си разказвам подробно за живота. пробуем?

Сутринта алармата ми звъня в 6:20 и я угасих и продължих да спя. После С. ми звънна да ме пита дали ще ходиме на кафе за първи час и се разбрахме да се чакаме. Имах злобна ерекция и отидох да пикая и да си мия зъбите и превъзходното си лице. После се облякох, надупчих си музика на мп3 и потеглих за училище. С. ест. закъсня и го чаках и мръзнех и накрая се срещнахме, отидохме на кафе и звъннах на Ц. да дойде. Беше яко тъпо и реших да не влизам цял ден. Към 10-11 си тръгнахме с Ц. и аз отидох чаак на парка самичък след тва и размишлявах за разни проблеми и по-скоро разрешавах ги, малко по малко. После минах през ЦБА и си взех бисквити Белвита с шоколад мм доволен съм, после се прибрах в нас и ядох вкусни неща и влезнах да се къпя ама точно като се намокрих и спря водата омг и ми стана студено и отидох да си пусна климатика ама той се развали и после телефона на баба издаваше странен звук и се притесних, сега планирам да седна да работя с вътрешното си дете и да разреша емоционални конфликти, които ме преследват от дълбоко детство ок бб лол

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

i just wanna make you sweat :P :P :P

Re: My Happy Day vol.1

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Имах злобна ерекция и отидох да пикая
    хак

Мега фен
    Град
    <3
    Искам и аз, искам и аз!

Станах с големи мъки в 06:00, оправях се до 8 и нещо, отидох в болницата, след практика слязохме на центъра, видях някакво страшно емо облечено и нацапано за Хелоуин, после при него дойдоха още страшни и нацапани емота, видях че в градската има нови мраморни шахматни маси, ааадски хубави и лъскави <3, имаше някви смешници от БСП (мисля, че... не ги разбирам...), които пускаха музика и се чуваше на целия център, ама няква мелодична, ного хубава... после се прибрах, щото няма с кой да се разкарвам, а навън времето е перфектно. Мх..
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си