- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- странна съученичка
здравейте
още в началото на учебната година се запознах с момиче в класа започнахве да си говорим станахме и приятелкино е маалко (много) странна
днеска си миеше зъбите в у-ще
![]()
носи и храна от вкъщи
a понеже сме приятелки заради нея на мен се подиграват
н,къкви съвети?
момиче!
1. Може би си мие зъбите в у-ще, щото са им спряли водоснабдяването.
2. И кво кат си носе храна от вкъщи? Просто не желае да се трови с боклуците от лавката
3. Може да си бъдеш приятелка с когото искаш. В общи линии трябва да бъдеш непукист.
ъъ, да не сте в 1 клас ?? миела си зъбите в училище - кое му е лошото? здравословно е! яде храна от вкъщи- аз го правя, а съм 11 клас и не съм единствената в класа. вземи се осъзнай - ето ти съвет, не да говориш глупости като останалите льольовци, които само от глупости се интересуват
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
++мога само да ти кажа, че хората с храна от вкъщи са много стойностни хора в повечето случайПървоначално написано от LeprikonA
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Пхах, днес ядох пай със сини сливи в даскало. Дреме ми кво ще кажат разните смешки.
За миенето на зъбите наистина е леко странно, предвид, че има конци, дъвки и прочее.
Като прочетох странна,очаквах че ще кажеш нещо наистина странно.Какво му е странното,че си носи храна от вкъщи?Може да нямат пари и заради това,а може и просто да не иска да се трови с гадостите по лафките.Аз също си нося храна от вкъщи и първоначално ме беше срам,но вече не ми пука.
Тъй че карай го непукист,както написаха по-горе?Ако си й истинска приятелка ще я защитиш.
1.И к'во като си мие зъбите?Проблем да имаш?А и може би тя просто иска да е по-хигиенична или нещо такова... ;Д
2.И аз си нося храна от къщи,но не съм единствената в класа.Има хора,дето не искат да се тровят с боклуци от лафката.
3.Ако искаш да не ти се подиграват я разкарай от себе си,но ако си ѝ истинска приятелка може би ще я защитиш...Все пак направи така,както мислиш че е добре.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Общувай и с другите от класа.Къде е казано,че можеш да имаш само една приятелка ?
МОМИЧЕ!
Замисли се дали наистина си й приятелка и я приемаш такава , каквато е. Защото според мен и ти си като другите ... които се мислят за много отворени и интересни.
1. Нека си мие зъбите. Какво лошо има ? Просто явно момичето наистина си държи на хигиената , че чак в училище си мие зъбките.
2. Да си носи храна от тях , на вас какъв ви е проблема ? Може да имат проблеми с финансите. Може да не иска да се храни с боклуци (от рода на чипсове , солети и не знам си какви още)
3. Ако ти е приятелка - няма да се интересуваш от мнението на другите. Нека си говорят , каквото си искат. За какво ти е мнението на някой странични , които сигурно даже не я познават.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За зъбите наистина е странно, ама не е болка за умиране. Момичето така иска, може и проблем да има и затова да ги мие в даскало.
Като цяло - нищо особено. Бъди и приятелка, тва не са причини да се чудиш "кво да правя".
Вече хората, които се опитват да живеят здравословно са странни... Смятай до къде сме я докарали...
Хах, мила съм си зъбарите в даскало,щото след тва бях на зъболекар и нямаше как да ида до у нас , пък да ходя пак на майна си Райна и така. Носила съм си храна от у нас,ако ми е вкусно дадено нещо или си направя сандвич щото тва ми се яде!Кво лошо,тея дето ти се подиграват,доооста ограничено мислене трябва да имат!![]()
![]()
maDamn
Може миенето на зъби в училище да е малко странно, но от кога пък носенето на храна от вкъщи в училище стана странно?![]()
Трябва да си човек с много ограничено мислене, за да прекъснеш отношенията с някой друг само заради това, че еди кой си му се подигравал за еди какво си...
![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Добре, че все пак се е сетила да си ги измие. Казваш, че сте приятелки, тогава питай я! Нищо чудно да е било просто инцидентно.
За храненето в училище... какво му е лошото ? Кажи какъв е смисълът да ядеш храна с неустановен произход (нискокачествени суровини), стара вероятно и приготвена при никому известни санитарни условия срещу 1,50 - 2,00 лв., докато можеш спокойно да избереш по-качествената от множеството некачествени суровини, с които в домашни условия да си направиш закуската ? Аз лично не виждам нищо лошо в това, но ето, че се намират хора като теб, които задават подобни въпроси...
``[21:20:37] Ади:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[21:20:40] Ади: zaebi q
[21:20:42] Ади: moi sywet`` питах доцентка и тя рече така, послушай я
Първоначално написано от badsector
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
хахх... оф и на това му викаш страннодържи си на хигиената момичето
не е истина, колко повърхностен може да е човек, за да се опитва да страни от приятел за такива глупости
и аз утре ще си взема четката и пастата за зъби, пъкк да видим какво ще ми кажат
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
^ Предизвиквам те xD
По-добре да си ги мие И в училище,отколкото като някои други хич да не ги мие ..
и кво' като ти се присмиват и на теб!ти ако си нейна истинска приятелка хич няма да ти пука за мнението на другите!![]()
оо не знаеш с какво се захващашПървоначално написано от JuStIc3
утре щще пиша за отзивите
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ми аз по бих се притеснил ако не си мие зъбиъте, другото което е, на запад хората си носят храна което аз също смятам за нормално, пък и това са маловажни неща с които по никакъв начин не засяга околните, по важното е да е добра приятелка.
За зъбките наистина е странно ;д ,но за храната-може да си има финансови проблеми,да не й понася храната в даскало (не всеки може всеки ден да яде буклуци...) или просто да е на някакъв хранителен режим?!?!?!? Голяма приятелка си...да не сте 7ми клас?![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз съм виждала учителка да си мие зъбите в даскало, така че кво ти пука?
И аз съм си носила храна от вкъщи, дори и в 12ти клас, така ми оставаха пари за други неща, зависи как съм си направила сметката.
Аз разбирам да ходи с едни и също бельо цяла седмица или да не си е мила зъбите, така че да има жълто по тях.. Тогава подигравай се, ама за нормални неща..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
А пък на мене ми е странно, как има 21 отговора, но 20 от тях, само го повтарят. 'Може да не иска да се трови с боклуци от лавката, бла бла...' Така е, ама няма нужда 1000 човека да го казват. Аз не мога да помогна по темата, ама ще постна това:
![]()
Мога да ти кажа само да вземеш пример от нея. Стоматолозите казват, че е хубаво да си миеш зъбите след всяко хранене. Да не говориме за ръцете преди хранене. Това, че държи на хигиената си не означава, че е странна. Странна би я нарекъл само някой, който се къпе веднъж седмично.
"We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."