- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help me
Проблема е следният .. с едно момче си писахме няколко месеца и накрая се засякохме в един бар харесахме се още от пръв поглед . Каза ми, че съм много хубаво момиче, но в последствие се оказа, че си има приятелка .. (която е отвратителна от където и да я погледнеш, но както и да е .. каза ми, че съм по хубава от нея, което ме очуди все пак. Мина вече 1 месец, но не мога да спра да мисля за него .. иначе той е доста разумен, пасваме си и явно съм му интересна с нещо, защото всеки ден ми гледа профила .. какво да правя ?
Аз обичам живота и той обича мен
Обвързаните не са за предпочитане.![]()
I'm inlove with a criminal...
"za6toto vseki den mi gleda profila"![]()
Подкрепям мението на Jessie.
awerw♥
Кирилизирай си темата, иначе ще я затворят.
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Той е обвързан....отвратителна или не, избрал е нея. Дори и да я зареже заради теб, със сигурност и от теб има по-красиви и по-добри, ще се запознае с някоя такава и на нея ще приказва същите неща - че е по-хубава и т.н. Не знам как разбра, че ти гледа всеки ден профила, но...то чуждото винаги е по-интересно, докато не омръзне и то.
Как разбра,че всеки ден ти гледа профила?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Сигурно има кристална топка..Първоначално написано от someonerandom
![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
..ох
Ами .. какъв съвет трябва да ти дадем според теб?
1ва причина да не се занимаваш с него - има си приятелка..
2ра причина .. щом не те търси и не общува с теб, значи няма толкова голям интерес.
Казал ти е, че си хубава.. и какво от това? под път и над път момчетата го казват на момичетата. Щом не си е зарязал приятелката, значи все още има нещо към нея!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Човекът е обвързан, но иска малко разнообразие. Или сексът с неговата не върви, или просто е комплексар и иска бройка.
ама вие май не ме разбирате, аз не искам да го разделям с приятелката му или нешо такова, а просто да не мисля за него ..
Някой се е излъгал да ти каже, че си хубава. Надула си се кат пуйка и не можеш да спреш да мислиш за него. ВТФ?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
хаха аз не съм надута, даже изобщо .. на ясно съм, че си има приятелка и е щастлив .. просто искам да ми излезе от главата излизам с приятели, живея си jивота, но пак мисля за него
Ми като си нямаш по-важна работа от това, ще мислиш за подобни тъпотии.
Пръски мозък се сивеят
нали знаеш, че хората много добре знаят на какво се поддава човек и кои са правилните думи, с които да го омаят. мъжете към жените "единствена си, красавице" и оправят положението. за секс на всичко са готови доста голяма част от тях ( само да посмеете да се хванете за скапаната простотия за знаменателите !!! ). обвързан и с най-лошото нещо на света, не бива да се месиш. ако наистина е толкова грозна и не знам си какво защо още е с нея, а? и като си толкова 'убава не е застанал пред вратата ти, нали?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
стигам до извода, че си изключително умна и мислиш само за "умни" работи .![]()
Всеки случай животът ми не се върти около пикльовци. И да мисля за другия пол, мисля само за мъжката част от него, а не за разни смотани лигльовци. Така че, пак мисля за умни неща.Първоначално написано от petq10
Пръски мозък се сивеят
ясноо .
не сме всички само по- 'убави от гаджето на искащ секс лигльо!Първоначално написано от petq10
търсиш мнения във форум - уважение тогава към различните мнения.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
добре, щом знаете как стоят нещата .. друг е въпроса, че изобщо не ми е говорил за секс или квото и да било .
А това какво общо има с главната тема?Първоначално написано от petq10
Пръски мозък се сивеят
"не сме всички само по- 'убави от гаджето на искащ секс лигльо!"