- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Коя е най-голямата
обида за един мъж, според вас?
По мои наблюдения превъртат, когато им кажеш "педераст".
Не,глупости.
Не мисля, че един мъж..ще се засегне на тва.
за мене лично е кагото ме напсуват на майка.
Кипва ми канчето.
Мисля, че "мъж под чехъл" си е обидно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ооооооо... повярвай ми, имах едно гадже, дето като му кажех така и едвам се сдържаше да не ме ошамари..
Даааа ти изям зайчето от аватара <3 __^ (не буквално =О)Първоначално написано от dirtyyy
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Като му кажеш, че не е баща на детето си.![]()
нещо което подкопава интелекта
от рода на "мога да ти го обясня, но не мога да го разбера вместо теб"
[b]
или като му засегнеш мъжкото его
омг лмао r0lfz0r хеликоптер
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
аз примерно не се засягам изобщо от квито и да е думички, освен ако не засегне семейството ми ..
така веднъж си траех в продължение на полвин час обиди срещу мене и тоя дето му знаеше устата си мислише , че никога няма да му скоча квото и да ми каже и накрая се изпусна и каза нещо където не трябваше и както си пиеше бирата пича направо глътна шишетос едни шутове като го започнах сичко стана гоВна в кафето
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Дано там има още няколко сантиметра куpppр![]()
n00bs
Когато се правят на велики и им покажеш, че не са.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Всичко, което не го прави алфа мъжкар и съответно бъде сравнен с жена или хомосексуалист. (защото очевидно сме научени, че е срамно и позорно да си жена)
Мъжкото его се върти около това желание мъжа да доминира и да излъчва сила. Когато му се изтъкне, че е путьо, гей, женичка, мекошав и слаб обикновено мъжкото ни его се наранява малко или много . Поне мен това предизвиква негативни емоции, но най-вече заради малоумното убеждение, че тези думи трябва да са обидни, просто ме изнервя елементарното разсъждение в/у това. И самата дума не ме кара да изпитвам негативни емоции, а намерението на човека, който я казва.
много мразя като ми кажат ей педал мръсен майка ти грозна да еба направо откачам като ми го кажат много се изнервям
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Малко неща биха ме засегнали. Биха ме ядосали, но да ме засегнат не.
Първоначално написано от NaOH
Как да те ядосам?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Като й разбиеш зъбите.Първоначално написано от ledenakrasota
NaOH има голям самоконтрол и мисли преди да реагира, рядкосрещано явление у хората днес, за съжаление. Трудно ще го ядосаш ми се струваПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
Да бе. Особено любимото му занимание е да говори, преди да мисли и после пита "Защо?".![]()
Тва пък как го реши?![]()
Трудно ще успееш да ме ядосаш :Д
Ще видим.Първоначално написано от NaOH
![]()
![]()