- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас момчетата..
...с малки пениси водят ли пълноценен полов живот?
или са комплексирани от големината на половия си орган??![]()
тема породена от размислите за пълнички те момичета![]()
Слънчице, килцата могат да се свалят, ама малките пениси са си за цял живот. ^_ <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Има нещо вярно тук, въпреки че тия две темички са за комплексите в хората :Д
^^![]()
На мен един ми се беше оплакал, че заради размера на онази му работа всичките му гаджета са го зарязвали. Горкия.![]()
*сън*
Не съм съгласен. По-малък пенис в номрално състояние, има по-голямо нарастване в ерекция, скъпа. Така, че размера в спокойно състояниея няма значение. Би трябвало да го знаеш, ако си извършвала полови актове.Първоначално написано от ShtrudeL
Не ги слушай жените, защото много говорят, ама като я барнеш там, където най-малко очаква, остава само и единствено твоя.Първоначално написано от dirtyyy
Брат, големината на инструмента няма значение, важно е как го ползваш.Първоначално написано от dirtyyy
..да,това беше по темата.
естествено, че жените се правят на недостъпни..
Боже, що за идиотки си е намирал тоя.Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
някой май се засегнаПървоначално написано от AloneAgainstTheWorld
![]()
1: Няма защо да говорят за състояние извън ерекция, защото няма голяма връзка в темата. Не знам как успя да направиш презумпцията, че говорят за пенис извън ерекция.Първоначално написано от AloneAgainstTheWorld
2: Всъщност, въпреки че пенисите, които са по-малки извън ерекция обикновено нарастват с по-голям процент, всъщност по-големите извън ерекция обикновено са по-големи и в ерекция. Например ако е 10 см извън ерекция ще е 18 см в ерекция, а ако е 8 см извън ерекция ще е 16 см в ерекция - числата нямат връзка с действителността и корелацията е само частична, не винаги е така.
Не съм виждал по-лош пост от доста време, не е добро начало.
А на мъжете с малки пениси - прецакани са. Но пак има изкуствени начини за увеличаване на размера, което е по-добре, отколкото да ти е малък.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Браточка, важен е подходаПървоначално написано от dirtyyy
Заговаряш я, омагьосваш я с сладки приказки и на края на вечерта вече и 2мата сте доволни. Ако ти не си доволен от размера, тя също няма де е доволна. Хич не слушай ония тапанари дето ще ти разправят, че с малка пишка чудеса не стават.
ЛОЛ май си тролПървоначално написано от AloneAgainstTheWorld
Готин, вместо да ми се правиш на интересен, виж кого съм цитирал и тогава пейст-вай инфо от Важна-та тема в раздел Секс.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
МРАЗЯ ТЕ!!!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
12 Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНОПървоначално написано от Perchem
Ако размера му беше единствения проблем...
Да, ако си пиян и пикаеш в градина.Първоначално написано от dirtyyy
n00bs
А жените с малки цицки и големи задници водят ли пълноценен живот?![]()