.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Той, той и пак той…

Здравейте, харесвам едно момче от моя клас, познаваме се от 6 години и когато съм до него просто изтръпвам, знаете как е. Та така аз не съм му признала нищо от всичко което изпитвам към него, и не мога да му призная, просто имам чувството, че ще ми се присмее и няма да ме погледне повече… Няколко пъти съм се опитвала да му призная, но не мога и не мога. Не разбирам също така дали ме харесва :/. Говорим си заедно, чатим си по скайп и фейсбук, даже по някой път говорим и за перверзни неща, споделяме си всичко. Не знам как точно да го обясня… Нали, сещате се просто няма как да не сте го изпитвали. Всеки път когато имаме възможност излизаме, но никога не сме излизали само двамата, защото той има приятел и го мъкне навсякъде с него. Говорил е с мен дори против приятеля си, споделя ми всичко, но мисля че това за него е просто приятелство или аз греша?! По някой път дори не ми и говори, което ме кара още повече да се съмнявам. Даже се чудя дали не говори и зад гърба ми глупости против мен :/. Та както казах всичко си споделяме, говорим си, даже през часовете си говорим измишльотини, а това, че не можем да се поразходим някъде ДВАМАТА най-много ме дразни. Като събере неговата дружинка… Идва ми да им бия шута на всички.
    Повечето момичета от класа ми говорят против ме и съм сигурна, че той им слуша кирливите истории ;xx. То направо сапунка, всички говорят против мен, не мога да му призная и черешката на тортата е, че не знам дали това неговото е приятелство или нещо повече.

Знам, че ви е писнало от такива теми, затова ще помоля хейтърите да не пишат по темата, а някой който може да каже нещо, дори и думичка :#.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Не знам, честно. Май е по-добре да му кажеш. Но си вади изводите какъв е, щом говори зад гърба на най-добрия си приятел. Поне по реакцията му ще разбереш, що за стока е..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на sashko705
    Пфф едно време и аз имах такава приятелка (е още си я има ама вече не ми е приятелка) и се оказа пълна кучка и сега само ме хули зад гърба...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

много е гадно така да не знаеш какво е в главата на другия

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Той, той и пак той ми звучи като раздела Фън, фън и пак фън.. т.е. същото :д
    Та по темата: ..
    Няма как да разбереш какво мисли за теб докато не му го кажеш.
    Има ли смисъл повече да казвам?

И все пак - замисли се дали си струва даже да си приятелка с такова момче. Ти щом не виждаш що за стока е, какво можем да ти кажем ние?
    Преживяваш го и продължаваш. Това е моя съвет.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Той, той и пак той ми звучи като раздела Фън, фън и пак фън.. т.е. същото :д
    Та по темата: ..

И все пак - замисли се дали си струва даже да си приятелка с такова момче. Ти щом не виждаш що за стока е, какво можем да ти кажем ние?
    Аз го знам що за стока е, свястно момче е, бе щом го харесвам значи го познавам и има за какво . Но все пак не съм сигурна за казаното, че говори зад гърба ми… Не знам, но за мен си струва да съм приятелка с него.

Цитирай Първоначално написано от sashko705
    Пфф едно време и аз имах такава приятелка (е още си я има ама вече не ми е приятелка) и се оказа пълна кучка и сега само ме хули зад гърба...
    Много се съмнявам той да е такъв човек. Опознала съм го, но все пак не мога да го следя цял ден какво прави и дали говори зад гърба ми.

Та за мен достатъчно се изказахте по темата, благодаря Ви, ще опитам в близките 2 години да му кажа една дума, намек или каквото и да е . Можете да слагате ключа .

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Оф вие с вашите училищни любови и връзки напълнихте форума..

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima

+1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на Runaway11
    Боже като ти прочетох историята помислих, че я е написала една моя приятелка...

Та отговора е НЕ! Този човек е пълно копие на един мой бивш съученик. Беше готиното момче в класа..тралалала...детски истории хД Тааа..моята тогавашна най-добра приятелка се влюби в него и почнаха да си пиша по фб-то и скайпа..абе направо се вманиячи в него. Накрая когато му признала той нищо не й казал..поне това знам де хДД

Ве тая. Той обаче й говореше зад гърба, държеше се гадно и на всичкото отгоре накрая й каза, че й е писал само защото я съжалявал..не знам при теб може да е различно, но хората, които говорят зад гърбовете на приятелите си не са стока!

Не съм чела коментарите , но се съмнявам момчето да не е забелязало , че имаш интерес към него . И щом сте най-добри приятели значи 90 на 100 да има нещо към теб и да чака ти да изплюеш камъчето . Почни с намеци > бъзици > и действай . Не чакай - ще съжаляваш . Личен опит .

Кажи на най-добрия му приятел да го пита дали те харесва и ако каже да..

*Хепи енд*

anonymous708973
    Guest
    Не звучи като човек, който си заслужава вниманието.

Първият ми приятел беше точно от класа. Още в 6ти клас беше супер свестен и в началото, когато казах, че го харесвам, нищо не каза и колкото и да го питаха останалите какво става, им отговаряше, че не е тяхна работа. Страшно мил жест от негова страна.

Прецени си. Не звучи никак сериозен.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Оф, няма смисъл да си харесваш някакви мъже, които са клюкари/интриганти и тн. Това не е мъжко държание.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Oldschool
    Страхът от отказ е пагубен. Пробвай и го виж що за стока е, дори и да те отреже - живота продължава.
    Но май всички гледате прекалено много американски филми и се вживявате в тях.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Има няколко възможности:
    1. Просто си траеш и ако си имала някакъв шанс го изпускаш.
    2. Казваш му направо за чувствата си и очакваш реакцията му.
    3. Намекваш му какво изпитваш към него (бавно и постепено) и очакваш как ще реагира.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си