- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той, той и пак той…
Здравейте, харесвам едно момче от моя клас, познаваме се от 6 години и когато съм до него просто изтръпвам, знаете как е. Та така аз не съм му признала нищо от всичко което изпитвам към него, и не мога да му призная, просто имам чувството, че ще ми се присмее и няма да ме погледне повече… Няколко пъти съм се опитвала да му призная, но не мога и не мога. Не разбирам също така дали ме харесва :/. Говорим си заедно, чатим си по скайп и фейсбук, даже по някой път говорим и за перверзни неща, споделяме си всичко. Не знам как точно да го обясня… Нали, сещате се просто няма как да не сте го изпитвали. Всеки път когато имаме възможност излизаме, но никога не сме излизали само двамата, защото той има приятел и го мъкне навсякъде с него. Говорил е с мен дори против приятеля си, споделя ми всичко, но мисля че това за него е просто приятелство или аз греша?! По някой път дори не ми и говори, което ме кара още повече да се съмнявам. Даже се чудя дали не говори и зад гърба ми глупости против мен :/. Та както казах всичко си споделяме, говорим си, даже през часовете си говорим измишльотини, а това, че не можем да се поразходим някъде ДВАМАТА най-много ме дразни. Като събере неговата дружинка… Идва ми да им бия шута на всички.
Повечето момичета от класа ми говорят против ме и съм сигурна, че той им слуша кирливите истории ;xx. То направо сапунка, всички говорят против мен, не мога да му призная и черешката на тортата е, че не знам дали това неговото е приятелство или нещо повече.
Знам, че ви е писнало от такива теми, затова ще помоля хейтърите да не пишат по темата, а някой който може да каже нещо, дори и думичка :#.
Не знам, честно. Май е по-добре да му кажеш. Но си вади изводите какъв е, щом говори зад гърба на най-добрия си приятел. Поне по реакцията му ще разбереш, що за стока е..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Пфф едно време и аз имах такава приятелка (е още си я има ама вече не ми е приятелка) и се оказа пълна кучка и сега само ме хули зад гърба...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Той, той и пак той ми звучи като раздела Фън, фън и пак фън.. т.е. същото :д
Та по темата: ..
Няма как да разбереш какво мисли за теб докато не му го кажеш.
Има ли смисъл повече да казвам?
И все пак - замисли се дали си струва даже да си приятелка с такова момче. Ти щом не виждаш що за стока е, какво можем да ти кажем ние?
Преживяваш го и продължаваш. Това е моя съвет.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Аз го знам що за стока е, свястно момче е, бе щом го харесвам значи го познавам и има за каквоПървоначално написано от nepowtorima
. Но все пак не съм сигурна за казаното, че говори зад гърба ми… Не знам, но за мен си струва да съм приятелка с него.
Много се съмнявам той да е такъв човек. Опознала съм го, но все пак не мога да го следя цял ден какво прави и дали говори зад гърба ми.Първоначално написано от sashko705
Та за мен достатъчно се изказахте по темата, благодаря Ви, ще опитам в близките 2 години да му кажа една дума, намек или каквото и да е. Можете да слагате ключа
.
+1Първоначално написано от nepowtorima
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Боже като ти прочетох историята помислих, че я е написала една моя приятелка...
Та отговора е НЕ! Този човек е пълно копие на един мой бивш съученик. Беше готиното момче в класа..тралалала...детски истории хД Тааа..моята тогавашна най-добра приятелка се влюби в него и почнаха да си пиша по фб-то и скайпа..абе направо се вманиячи в него. Накрая когато му признала той нищо не й казал..поне това знам де хДД
Ве тая. Той обаче й говореше зад гърба, държеше се гадно и на всичкото отгоре накрая й каза, че й е писал само защото я съжалявал..не знам при теб може да е различно, но хората, които говорят зад гърбовете на приятелите си не са стока!
Не съм чела коментарите , но се съмнявам момчето да не е забелязало , че имаш интерес към него . И щом сте най-добри приятели значи 90 на 100 да има нещо към теб и да чака ти да изплюеш камъчето . Почни с намеци > бъзици > и действай . Не чакай - ще съжаляваш . Личен опит .![]()
Кажи на най-добрия му приятел да го пита дали те харесва и ако каже да..
*Хепи енд*![]()
Не звучи като човек, който си заслужава вниманието.
Първият ми приятел беше точно от класа. Още в 6ти клас беше супер свестен и в началото, когато казах, че го харесвам, нищо не каза и колкото и да го питаха останалите какво става, им отговаряше, че не е тяхна работа. Страшно мил жест от негова страна.
Прецени си. Не звучи никак сериозен.
Оф, няма смисъл да си харесваш някакви мъже, които са клюкари/интриганти и тн. Това не е мъжко държание.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Страхът от отказ е пагубен. Пробвай и го виж що за стока е, дори и да те отреже - живота продължава.
Но май всички гледате прекалено много американски филми и се вживявате в тях.
Има няколко възможности:
1. Просто си траеш и ако си имала някакъв шанс го изпускаш.
2. Казваш му направо за чувствата си и очакваш реакцията му.
3. Намекваш му какво изпитваш към него (бавно и постепено) и очакваш как ще реагира.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))