- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Милфс мейчърс
Не ми пречи.Всеки луд с номера си.
Познавам много момчета,на които им е мечта да правят секс с по-възрастна женаАз лично не намирам нищо лошо.
Щот за да стигнете тяхното ниво има още бая хляб да изядетеПървоначално написано от fenkaaa
Creative Technologie
Тук отговарят само момчета под 97 набор...Като те гледам си момиче и си 97 набор!?Първоначално написано от iv4ety97
Кеф им е ,щото ако ги подхване една яка 30 годишна пичка,ще ги спука от ебане!Ма не става въпрос за просто секс, а за нещо дет на нас все още ни липсва опит! Е тва е! Няма против,поне момчето да е 18 +
maDamn
стар боклук като се запали няма гасенеПървоначално написано от fenkaaa
![]()
Шприц по рождение!
Нищо общо с опита!!! Въпросът е, че една 30-40 годишна добре запазена пи*ка, знае какво иска и знае как да го получи. Повечето под 20 години още не знаят кво искат, не знаят кво да правят в леглото и как да задоволят себе си, камо ли приятеля си. Също така, че една зажадняла яка кака, прави секса заради секса, прави го яко, прави го страстно, а не като някоя >20 годишна пикла, която още не може да осъзнае какво се случваПървоначално написано от granger
Дано не съм обидил някой, а и да съм, лошо за него/нея
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus