- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Толкова ме възбуждат...
Младо момиче на половината на тези...Не е за смях.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Възбужда ме майка ти брат.
Не съм претендирал, че по тех нема фотошоп. Всъщност на мен ми се струва, че всичките са с фотошоп без една... /предпоследната/Първоначално написано от KumchoValcho
Не разбирам темата
тея жени очевидно са болни от нещо, иначе нямаше чак толкова дебели да са. Все едно да пусна човек с рак на кожата и да казвам, че ме възбужда, защото е болен.
Брат, аз к'во ти казах на теб?!Първоначално написано от AloneAgainstTheWorld
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Чакай, казваш, че има много фотошоп, а след това казваш, че са болни?Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Първо, двете ти мнения крайно си противоречат.
Второ. Не видя ли, че фотошопа е много.
Трето, аз не съм вземал тизе снимки от сайтове за раковоболни, или каквото е там.
Четвърто. Надали болни хора ще се снимат в сексснимки и камоли да ги постват в Интернет. Така че нямам думи относно АйКюто ти.
Казах, че първата снимка е фотошопирана. ЩОм само първата съм казал, че е фотошопирана, значи следва да мисля, че останалите не са.Първоначално написано от ZeroPoinT
А аз за тях говорех
Logic.
Казах, че почти всичко е фотошопирано. Преди да пишеш, моля, прочети какво съм написал.Първоначално написано от KumchoValcho
няма значение, подиграваш се със здравословното състояние и живота на такива хора.
Все едно да фотошопирам ракови образования на кожата на някой човек и това да ме оправдава, че си правя ебавки.
Трябва да се замислиш за пагубния си начин на живот, млади човече
Не е смешно,това са хора със заболяване,много жестоко.
Би ли ми обяснил тогава твоята идолка не се ли подиграваше на таз годишния си концерт в Сидни с инвалидите като се правеше на русалка в инвалидна количка???Първоначално написано от KumchoValcho
Не се прави на италианец.
Намеренията са различни. Твоето е било осмиване.Намерението на Гага е било да създаде творчески спектакъл и да интригува феновете си. Самото съчетание от инвалидната количка и опашката на русалка, с която е, е символично нещо :3
Я ми обясни каква точно е символиката.Първоначално написано от KumchoValcho
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Брат, к'вото и да ми кажете ти или някой от главните, не ми дреме, няма да си смаля подписа!Първоначално написано от ShtrudeL
На този концерт Гага изпълнява You & I докато е облечена така.
В клипа на тази песен има сцена, където Гага е русалка (нз дали сте гледали клипа http://www.youtube.com/watch?v=X9YMU0WeBwU&ob=av2e ) и любовника й се грижи за нея. Това, разбира се, е символично. Всички знаете историята за малката русалка, на русалката й трябват крака, за да живее щастливо с принца, опашката символизира невъзможността и пречката връзката им да просъществува. На концерта тя е инвалид, не може да спечели любовта си, защото са от различен свят, но отчаяно се опитва да му ходи по гъза един вид. Трудно ми е да го обясня, не е нещо сложно. Защо сами не го интерпретирате, това е целта все пак, може да има мн аспекти.
Самия клип има и други аспекти и т.н.
Много от хитовете й са писани за прословутия Luc Carl, който се е отнасял с нея като с боклук и трябва да сме му благодарни, защото тя е е родила като такъв творец благодарение на него.
Дам.
М/у другото, ZeroPoinT, бъзиках се, просто искаше да се пошегуваш и те подхванах, успокой топката![]()
Ще ти кажа аз на тебе...Първоначално написано от KumchoValcho
![]()