Здравейте Има едно момиче от класа, което изглеждаше готино през първите дни от даскало и се размотавах постоянно с нея. Но през последната седмица-две , дружа с други момичета и не чак толкова с нея.. Главно причината е тази, че тя е много разлигавена и гадна с хората. Както и да е , проблема ми е , че тя започна да ме обижда постоянно и то без основателна причина.. Всичко започна от една 6 по мат, и оттогава тя почна " за много умна ли се мислиш, много се фукаш, това да не ти е първата 6" а изобщо не беше така.. След това почна да ме обижда , че се обличам бебешки, че съм много тъпа, че съм била бавноразвиваща и какво ли още не... Вече за всяка шестица,която получа тя ми казваа " за мн умна се имаш " и т.н.. Аз нищо не и правя и не и отговарям, за да запазя добрите отношения така да се каже, но изобщо не зная какво става. Моля,кажете ми какъв и е проблема и с какво съм заслужила всичката тази омраза?
Кажете ми и как да се справя с проблема? Някои ми казват, че тя просто завижда, а други - да я оставя намира и да не и обръщам внимание- тя така щяла да се спре.. Но просто не знам какво против мен има