- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Наистина много мощен удар.Малко опътване за тренировки?!
Здр :P Искам да направя някакви тренировки,с които да имам както пиша МОЩЕН удар.
Там,така..Гледал съм за малко странни експолизивни тренировки . Интересно ми е някой,който тренира и има опит каква подобна тренировка бих могъл да направя.
А дали мога по някакъв начин да се преравня удара ?
Тва бъзик ли е или ще се биеш с някой от Казанлък![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Няма майтап.Искам да почна такива тренировки(отделно от фитнеса) и да тренирам здраво и да преравня удара..
Почни стриит фитнес![]()
Някъде бях чел,че експлозивните тренировки не били много удачни като цяло.
Прави удари с гири и повече упражнения за трицепс.
Why I fight? Because pain isn't my weakness.. it's my strength!
бой със сянка с гирички/ластици с голямо съпротивления, 3 минутни рундове с единични удари с всичка сила и много разтягане след щанги и никакви билдърски схеми и тренировки щото всичко отива на вятъра
Как така да преравниш удара ? А то и аз почнах да се замислям за някакви подобни тренировки, ама в моя град всичките са вечерта, а тогава не ми се тренира![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Как така в какъв смисъл..
Искам да преравня удара беСилата на удара
Примерно максимално мощият удар,който може да нанеса да е все едно те блъска кола с 200 км в час :P Преравнявам
![]()
УауууАз ти казвам, щом имаш 40 ръка не се притеснявай за удара
Все пак по-добре е по-силен, ама даже като ти гледам стара снимка ми се струва, че ще ме сринеш от един път
![]()
sapphire5![]()
За удър съм:
-биел крушата с 5 кг гирички
- съм правил ножица с лост който на всяко разменяне на краката вдигам горе и пускам доло т.е десен крак напред, ляв наза - лоста горе ляв напред десен назад - лоста доло и така дукато не изплезя езика
- Обръщане на щанга: поемаш щанга от земята и с инерция и повдигане до положение качване на раменете отпред.
И други глупости съм правил, но като цяло от това имаше най-голям ефект![]()
Да..Аз ако бия крушата с по 5 кг гирички по-скоро ръката ще си избияА пък иначе за др-те.. Добре.
Трябва ми и някаква самозащита,за 5+ човека.То май по-добре да видя ко става,ама си немам представа тук как са нещата,па и в тва градче добри треньори няма за такива неща..
Къф е тоя хандикап 5+ бе![]()
sapphire5![]()
Става въпрос за хипотетична ситуация,при която има 5 + човека без опит с бойно изкуство,въобще без никакъв спорт:
1ви вариант - голи ръце
2ри вариант - въоръжени (ножове,бухалки,винкели)
Абе то добре мощния удар, ама ти трябва да знаеш техники
sapphire5![]()
Да за това искам мощният удар и разбира се някъде поне да ме упътят тукМощен удар и здрава самоотбрана
По-лесно аз да зема ножа да ги коля,ама така не е инт,нали знаеш .. :XX
![]()
Навар трябва да чакаш да те опътиИ все пак ако на теб ти извадят ножа кво прайм
![]()
sapphire5![]()
хвърля ножа и изважда AK 47Първоначално написано от awerw
![]()
Да,то това е единият вариант,ако има 5+ срещу мен дето ми вадят нож как да се самозащитя.Тва е цялата работа,говорим ако са отдалеч,отблизо или внезапно без да предположа..
Междудругото много играя цс,не ме отписвайте :P
Откога не съм цъкал цсТука не сме много биячите ей
Аз не съм се бил много отдавна, просто вече имам така респектиращ вид и не ми се налага
![]()
sapphire5![]()
Да,добреКато ти скочат 10 пичове с ножове ще видим колко респективен вид имаш
![]()
Е, нема за какво да се заядат, все пак 10 са си 10, ама керлива работа си е тва да ти влизат 10, 1 по 1 ще ги намачкаме![]()
sapphire5![]()
Ако не 10 минимум 5.Трябват ми поне напътствия.Силен удар + самозащита.Просто не стига мястото![]()
Добре е да си всестранно развита личностКултурист,лекар,супер боец тежка категория и първи в света по цс хпахах
![]()
Моят съвет е най-добре си купи нещо за самозащита. Спрея е най-евтин и действа добре, другия варант ти е бокс или в краен случай газов.
Сам срещу 5 човека трябва да тренираш доста години за имaш шанс. И пак не е сигурно. Няма как да знаеш навън на какви 5 човека ще попаднеш.
Въобще дори за добре трениран боец, всичко над 3ма е доста рисковано. Да не говорим за 5+ или с оръжия. Ако нямаш супер мега добрата подготовка(а ти от форума няма да получиш такава :Д) извадят ли ти оръжие имаш 3 варианта - 1.Вадиш по-голямо оръжие 2.Опитваш се да се разберете с думи 3. Бягаш.