.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 130
    Banned Мега фен
    С извинение към трениращите, но бокса няма нищо общо с уличния бой!
    Каратето е много добър вариант , но бокса не става!
    И наистина е хубаво да се тренира боен спорт докато живееш в България, защото тук на всякъде и по всяко време може да те нападнат за нищо!

Ето аз напремер скоро за малко да се сбия с четирима и то на баш центъра по обяд
    Виждат ме някакви ,че съм с униформа и решават да си правят тъшак ,че съм от гимназия и аз викам на единия да бяга от тука и оня тръгна някъв да ме заплашва (nqkva svinq beshe, no slunini ,a ne muskuli) и да върви към мен, че и аз се спрях и трръгнах към него и се гледахме малко в очите; не знаех ко му кажа, че бях много учуден И си тръгнахме
    Ако бяхме се почнали , другите 3ма и те щяха да скочат - щото при тях морал няма

И да - като имаш маса - 75 , 80 кг кат си е по-малък процентът да те нападнат
    Но ,ако си 65 -70 кг - просто не си личи ,че си здрав под дрехите

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Най-добрия избор за стил срещу 5+ си остава бягане с препядствия.

Не,сирозно тогаз ;d Ще видя как са нещата в Казанлък за бокс или кик бокс (кое от двете да е )
    Ти предаде културизма
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FPO5HP6LTpc
    И има някво супер тяло ;d

Banned Мега фен
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FPO5HP6LTpc
    И има някво супер тяло ;d
    Изгледай филма до край и ще видиш ,че пак едн от най-добрите бойци е лостоджия

Както и на това видео
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=SbI_04n3lLU

, но тук не е толкова лостаджия от слабите

Супер фен Аватара на HolyShit
    Как разбра,че е лостаджия ?

Banned Мега фен
    Как разбра,че е лостаджия ?
    nali nqma masa buzikam se

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Тва каратето било супер а бокса не ставал за улицата е баси изцепката

А иначе не забравяйте че в уличния бой не всичко е удари с ръце, сабарянията от муай тай/мма също могат да бъдат много полезни
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

сравнението м/у каратето и бокса беше доста подло от страна на ловеца лично за мен предимствата са за бокса
    1 - усвоява се по бързо от каратето
    2 - боксьорите имат най-силните удари
    3 - ако немогат да избегнат удара те знаят как да го поемат/направят по лек т.е не ги е страх от удара (което от една страна е малко кофти)
    4 - кимоната за карате са много скъпи

Banned Мега фен
    Аз не казвам кое се усвоява по бързо или кое е по -скъпо или прочие, а кое е по-добре да боя
    Бокса участват само ръце
    Там всичко се учи по друг начин - неможе по никакъв начин да се прилага в уличния бой
    Е разбира се ,че помага,но нищо особено не ти дава

е защо да не се прилага в уличния бой бе приятелю имат силен удар,бързи са,имат по добро усещане за дистанция спрямо каратистите и не виждам защо да не се приложи в уличния бой единствения недостатък за мен е че свикваш зад големите ръкавици но на улицата 2 юмрука немогат да ти прикрият цялото лице

Мега фен Аватара на ZipFail
    Айде да не почваме пак споровете кой спорт е по-добър. Съмнявам се да сте тренирали и двете неща, че да можете да давате компетентни мнения. Пък и да сте, дори това не ви дава правото.

От треньор до треньор има разлика от небето до земята. Както и от трениращ до трениращ. Всичко зависи от залата в която ще попаднеш и от собственото ти желание и труд. Стила е второстепенен.

Banned Мега фен
    Бокса има правила! Там ти удряш стриктно и по правило
    В боя няма правила и фалове
    Боксьора е свикнал на ринга ..., но на улицата не може техниката от бокса да му помогне значително

В каратето също има правила, при това не по-малко от бокса.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    В каратето също има правила, при това не по-малко от бокса.
    e да де, но бокса само удря , а онова те учи на мно работи

не съм против каратето но да кажеш че бокса няма приложение на улицата си е чиста булшитщина

Повече от фен
    бокс,карате ,борба-има ли значение какво се тренира ,ако можеш да го прилагаш добре?? ако неможеш да го прилагаш,значи знаеш няколко думички и нищо повече...
    не пускайте клипчета от филми-холивуд,и китайската авиация нямат нищо общо с реалния бой ...
    добър уличен боец се става с много тренировки в залата,и с много боеве с различни противници ,и пак няма гаранция че някой мухльо няма да те врътне с винкела ...
    така че ,ако искате да се биете-започнете с тренирвки ,после с боеве на ринг,татами ,клетка,и чак тогава се хвърляйте на улицата..ако говорим за самозащита-един спрей струва 5 лева...
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

батенца нямаше попринцип не пиша изобщо в форума, само чета, обаче тука нямаше как - каратето било по приложимо от бокса :О може ли да кажеш такова нешто бе човек ...аз сам тренирам 3 год карате като малак и освен по хубаво тяло не ми дало много бойни умения, докато тренирам бокс от година и нещо и мога да кажа че разликата е от земята до небето ... в бокса единствения недостатък е че свикваш с ръкавиците, но учиш как да удряш силно и точно, учиш се как да се защитаваш и да държив дистанция и отново поддържаш физиката си на ниво... докато при каратето учиш там съчетания от удари( кати май се казваха или нещо такова не помня вече) и с тях си взимаш коланите, без да имаш особена подготовка за уличен бой... http://www.youtube.com/watch?v=ATK3PjN77CQ да допълня с 1 клипче
    та по темата, както казаха повечето вс 5+ противници е най-добре бягането а ако решиш да се биеш мисля че именно бокса че ти е от голяма полза... значии знаеш как да се задържиш на крака и да се пазиш от ударите, не рискуваш с ритници и тн, просто държиш гарда и чакаш като трагне да те удря някои- контра в брадичката/носа и ударяш, ако не са ти скочили и другите направо серия вкарваш и го оставяш да лежи, ако ти скочат другите просто вървиш назад в гард и нанасяш удари...
    най-добре една електро-шокова палка/осичка/пистолет/спрей
    Поздрави!

Мега фен
    Клипчето си го запази за себе си

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Бокса има правила! Там ти удряш стриктно и по правило
    В боя няма правила и фалове
    Боксьора е свикнал на ринга ..., но на улицата не може техниката от бокса да му помогне значително
    лостаджиите да мълчат, че нищо не знаят

1-во в каратето не се млатят с ръце по главата, позволянените удари по главата са с крак
    2-ро нинджавите изпълнения с малажи и високи ритници не са препоръчани в нашия регион, дето бъка от борци
    3-то на улиците всеки би тръгнал да те удря в главата първо, боксовият гард пази точно там ..не напразно в ММА се използват боксовият гард и боксовите удари с ръце, а както знаем още в първите дни ММА състезанията възникват за да симулират уличния бой, после се вкараха правилата... но тва е друга тема ....
    4-то http://www.youtube.com/watch?v=KphAfoL4E7Y
    5-то боксьорът има по голям разтег от каратиста, заради стойката и техниката на ударите ... ако не верваш пробвай (ако атлетите са идентични по телосложение, де..)
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

http://www.youtube.com/watch?v=v7PMp-yXHT0

Шампион по бокс срещу цяла тумба турци...мен ми се струва че добр си го прилага, а ловецо ?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Toq ne e boksior
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Айде обясни ни тогава какъв е ? Кюрдски боксьор е, забравих му името, май че беше шампион някъв..

е много е относително това как се биеш много зависи от това какво тренираш и колко го тренираш! имам 1 приятел каратистче но идва в залата да прави спаринг с боксьори и обменяме опит за улицата по този начин и в мма гарда не е точно боксов защото при боксовия гард при силен лолкик в предния крак е лесно да паднеш повярвайте ми виждал съм го на живо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си