- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Наистина много мощен удар.Малко опътване за тренировки?!
Спрейчето е истината.Повечето от тук сме на 15-16-17-18 години и докато се научим на наистина добри умения,ще се откажем.Тези,които си тренират от много време и съвестно,те си го могат.
+това спрея е безопасен,не можеш да преминеш границата..е ,да не е "мъжкарско" не е "яко" не ставаш "битка" ..но за 5 лв . толкова..
другия път е дълъг,труден,свързан с много пот,кръв ,болка-не всеки успява..
но ако сте избрали втория път-ще опитаме да помогнем
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Навар как точно ще помогнеш ,като съм на 110-115 км от Пловдив![]()
а при краката ... е по -разкрачено, щот има и борба, и тежестта е на задния крак, ама то и в бокса се "разменя" тежестта към предния и към задния крак, в зависимост дали гониш или го наливаш на место ...Първоначално написано от plamentigaraa
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Така относно каратето и бокса, мога да кажа от личен опит че относно уличния бой 3 години карате не ми дадоха това което 1 година и малко бокс/кикбокс/граплинг/мма ми дадоха. Преди да почна 2то вярвам че от випуска ми имаше поне 30 човека които могат да ме бият, сега не вярвам да са повече от 1-2 които да имат реално голям шанс да го направят. Колкото до треньорите-и двамата са много известни в своята област. При кикбокса на който ходя сега треньора ни оставя да правим повече каквото искаме, 70-80% от тренировката е спаринг и това според мене е причината за прогреса. Каратето дава доста добра физическа подготовка, уменията си обаче не съм ги придобил там.
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
какво ще кажеш за бокс + кондитционна тренировка във фитнес зала ???Първоначално написано от TheManTheLegend
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ами до скоро ходих на фитнес с бодибилдърска програма и бокс, от скоро спрях фитнеса (ходя много рядко) защото качих достатъчно килограми и от както спрях се чувствам по-бърз. Исками се да почна от тези кондиционни тренировки но така и не намерих добра програма :>
сега когато отида вдигам леки тежести по 15-20 повторения експлозивно, предимно базови упражнения (лег скрипец и т.н.)
но определено бодибилдърската тренировка пречи на бокса защото след такава, 2 дена мускулите ми са по-стегнати и сковани и немога да си разгъвам бързо ръцете...
а с билдърските програми немат особен ефект, даже обратен за боя ...Първоначално написано от TheManTheLegend
то е работа кръгова тренировка да сториш
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
А за да направиш кръговата тренировка ще ти трябват доста хилядарски да се изръсиш![]()
виж ся ... аз съм прост. дай по разбираемоПървоначално написано от HolyShit
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
С две думи ще трябва да си купиш една фитнес зала и да я използваш само ти,щото трябва всичко да е свободно![]()
нали тренирате, махайте гиПървоначално написано от HolyShit
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
мда, аз затва ходя по време когато няма други хора а и не искам да ме гледат как в един ден правя крака гърди гръб, понякога и някое упражнение за ръце![]()
И мен в залата ми се чудят,викат крака и гърди тренираш ,а ? После ме виждат прая гръб ,викат охооо ти сичко в един ден![]()
Па треньора там им вика,той вика трибой![]()
Първоначално написано от HolyShit
![]()
Имам чувството, че тренирам неправилно
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тренирай си както искаш.Ама от тая програма силата ми се увеличи много![]()
чикибойци
Скоро ше си правя клип![]()
Аз искам поза двоен бицепсПървоначално написано от loveca777
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
ам аз без да се събличам ся
![]()
Еее, покажи се и ти един път гол пред форумаПървоначално написано от loveca777
![]()
![]()
sapphire5![]()
хаха , с един меч като Галин Калчев РЕЛЕФАПървоначално написано от awerw
![]()
sapphire5![]()
да бе, ето го http://www.picvalley.net/v.php?p=u%2...F28919_901.JPG![]()
sapphire5![]()