- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Към всички - раздел кофа
Съжалявам ако съм ви обидил с нещо. Просто не съм на себе си
Също така искрено се извинявам на Щрудел за нахалството си![]()
не знам, ама ако се отметнеш от думата си и си смениш подписа въобще няма да те уважавам
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Извинявам се на хората които съм обидил, но няма да намаля подписа си, защото ползвах малък а вие от администрацията ми се накарахте. Само за това не бих го махнал. Ползвах 550х600 ама ми се накарахте, затова го направих.Първоначално написано от miminko
Добрееееееее махам го.Първоначално написано от Concussion
Хвана те шубе. Знаех си, че не ти стиска да си запазиш подписа. Кофти...
too much drama
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Стига де...Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
Браво.
Виж сега как те гаврят, задето се отказа толкова лесно. Слабак.Първоначално написано от miminko
Трябваше да си го запазиш, нищо няма да ти направят, само те плашат, ама като не ме слушаш си карай с малък подпис сега...
Готово![]()
Ти не си прави ташак с мене бе! Не ми дреме дали си админ или мод бе! Млъквай да не отнесеш храната! НЕ МЕ ДРАЗНИ!Първоначално написано от miminko
Мога да ви направя луди целия екип, не си прави ташаци с мене ясно ли ти е?
Още един бъзик си напави с мен и в други ден ще се видите в приключение целия екип. Утре съм на работа, но в други ден ще ви гръмнат главите от чистене обещавам ти! Покажи малко респект бе/ма!Първоначално написано от miminko
МЛЪКВАЙ! Заради теб махнах подписа!Първоначално написано от Concussion
не те знам, ама си ного лошПървоначално написано от AloneAgainstTheWorld
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Като гледам те накараха да си махнеш подписа, сигурно и за другото ще е така.
АВЕ ЕЙ! НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ЕДИН ЧАС ПОНЕ ДА ИЗДЪРЖИТЕ БЕЗ КАВГИ И ИНТРИГИ!![]()
брат в час ли си? Усещаш, че ще ти заврат един голям бан в гъза нали?Първоначално написано от AloneAgainstTheWorld
![]()
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Първоначално написано от CupcakeAndCoffee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тия смешници ли бе? Мога да ги направя Луди! Просто да не се занимават с мен, и аз няма да се занимавам с тях!
Може ли заради мен да се махнеш и ти?Първоначално написано от AloneAgainstTheWorld
![]()
Да се беше сетил по-рано, преди да ми говориш с насочен пръст )