- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Възмутена съм от бърза помощ..
Линейката не идва от София. От София се обаждат в Ботевград (от тук съм) и от тук тръгва линейка (затова бях толкова възмутена, че се забавиха 15мин, защотот пътя е 5 мин точно). И това исках да кажа, че е тъпото.. вместо направо да се обадим тук, първо се звъни на 112 (София) ии от там се обаждат тук... и дават сигнал да тръгне линейката. Това исках да кажа като повтаярм, че страшно много време се губи.Първоначално написано от Rebirthing
Да не говорим, че 112 е номер, изобщо за бърза помощ, полиция, пожарна, връзки с разни организации и т.н. и се отнема още време да се обяснява къде точно живееш (което ако се обадиш направо тук ще е по-лесно да се обясни, защото градът е малък и се знаят адресите, а не да описваш с най-големи подробности), след това обясняваш от какво е болен човека, какви други заболявания има, какво точно му е в момента, какво е ял за последно и т.н т.н Едно 10 мин. си обясняваш.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?