- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое чувство е по- силно ?
Абе общо взето и двете ти въртят главата!...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Няма точно определена история, в смисъл това беше спор между една приятелка и неин съученик. Иначе за мен лично и двете са съпоставими, т.е. и от любов и от омраза можеш да направиш куп глупости...Първоначално написано от limonka268
))
омразата
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Помисли си дали омразата може да се превърне в любов? И сам си отговори на въпроса![]()
А любовта, не може ли да се превърне в омраза?Първоначално написано от ewiow
![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Винаги 1то може да замени другото чувство, равностойностни са.Първоначално написано от Luidgie
[quote="ewiow"]Винаги 1то може да замени другото чувство, равностойностни са.[/quote Не бе, просто го каза така.Първоначално написано от Luidgie
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не трябва да се съпоставят.![]()
Кое изкуство не е възхвалявало любовта, красотата... Няма две мнения по въпроса.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
+1Първоначално написано от granger
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Зависи.
Но повече съм за Любовта.
awerw♥
Безразличието.
Не мисля,че бих могла да кажа,че мразя толкова,колкото обичам. Поне при мен любовта е много по-силна.
И двете емоции подлежат на контрол. Зависи от човека.
"Humanity is overrated"
Ако говорим за ИСТИНСКА омраза , то тя е много по-силна от любовта.
granger написа:
Еднакво силни чувства са,ако можеш да обичаш с цялото си сърце,можеш и да мразиш по същия начин,друг е въпросът ,дали ще се намери човек(хора), който да обичаш или да мразиш
+1
+2
Първоначално написано от granger
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn