- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е същия като преди...
Преди време пак бях писала тема... ама сякаш нещата се влошават.. та пиша нова. С приятеля ми сме заедно само от 2 месеца и нещо .. в началото си беше баш приказка, след работа идваше с колата и с един негов приятел до моя град (защото сме на няколко км. разлика) ... виждахме се, излизахме ... всичко си беше идеално ... Повтаряше ми колко бил влюбен в мен.... ако някой ден не идваше към моя град или се очертаваше няколко дни да не се виждаме, постоянно ми повтаряше колко съм щяла да му липсвам...
Да .. ама всяка приказка има своя край .... От както започнахме даскало, започна да се променя... 12ти клас е и сме в една смяна .. Още от 15 септември, сякаш не искаше да седи с мен пред съучениците си ... С приятелите му цяло лято сме излизали, познавам ги, всичко е 6+ ... ама в училище сякаш го е срам да го виждат с мен ... ;х ... И се държи странно... в началото си викам, не е свикнал нз... ама става все по-зле ..
Преди поне след училище излизахме почти всеки ден, разхождахме се, събирахме се с приятели ... Сега от едно известно време дори и не излизаме. Виждаме се в училище едно голямо междучасие, когато ходим да пушим навън ... и аз ест. трябва да ида при него ... заставам до него той си блее .. никва реакция ;х Не говори, говори си там с тия от неговия клас... Ако случайно се видим някое междучасие, седим и само се гледаме, дума не обелваме почти ...
Преди уж много му липсвах, като не сме се виждали... сега винаги има оправдание, за да не излезем .. Проявява уж някаква инициатива да се видим, но в последния момент ... или ще го заболи глава, или ще се каже, че има да пише неотложно домашно, или ще учи .... и то айде, няма нищо да кажа, ако наистина нещо му има... ама той излиза с приятелите си, въпреки че има да учи или нещо такова... с мен не...
Говорили сме... той ми вика все, че си мислел, че ми е омръзнал... а аз просто не знам какво трябва да направя, за да не си мисли така ... Вика ми, че аз нямало как да му омръзна ... Ама ако не го потърся аз, той няма да се сети даже за мен... веднъж даже го бях пробвала, нито се обади, нито писа, нито ме потърси ... нищо... сякаш не съществувам.
Имах намерение да го питам защо въобще ходи с мен, като не ме е виждал сигурно от седмици... пък и хич не го грее ... Ама той беше пийнал и започна да ми се обяснява колко ме бил обичал и прочие, колко съм му липсвала .. и на мен ми стана много драго и реших, че сигурно нещата ще се оправят ... ама другия път, на следващия ден пак си беше същия... пак сякаш не съществувах за него....
Вече не знам какво да правя... колкото и да го обичам за тия няколко месеца, аз не съм такава.. не знам, но не мога да търпя подобно отношение... сякаш само аз полагам някакви усилия за тая връзка... него сякаш дори не го бърка дали ще е с мен или не...
Добре, благодаря ти за мнението. Включете следващия зрител, моля.
Пиках на химна!!!
????????????????него сякаш дори не го бърка дали ще е с мен или не...
Едва ли някой ще ти го каже в прав текст ,но всеки от прочелите написаното от теб ще си го помисли.
Понякога хората харесват нещо в другия ,но в даден момент осъзнават ,че не е това ,което са очаквали. Случва се.
Повтори това да не го търсиш и отразяваш известно време, дръж се с него, както той с теб. Ако няма промяна...приключи. Прекалено красива си, за да се чувстваш пренебрегвана и нежелана.![]()
Благодаря.Първоначално написано от Goddess
И аз мисля да пробвам и с тази тактика.. но не знам дали ще мога, не ми е в природата да се държа така с хората... още по-малко като знам на мен, че не ми е приятно... на него да правя гадно ... Но ще се опитам... една приятелка току що също ме посъветва да пробвам така...
Първоначално написано от Goddess
+1![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Действай като него. Не го търси , не му пиши , не излизайте ако трябва и виж как ще реагира. Ако въобще не осъзнае грешката си - слагаш края и това е. Знам , че от страни изглежда лесно , но ако съдя по себе си - колкото и да го обичам , няма да разреша такова отношение към мен.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Позната история.... ако го обичаш постарай се да поговорите и да оправите нещата, но ако продължава така просто му бий шута.
nigga stole my bike
И понеже сама каза , че не можеш да търпиш такова отношения към себе си...и по всичкоо личи, че той не желае да бъде с теб...чудя се защо изобщо си направила тема, като отговорът е пред теб!
Виждала съм те на снимки и повярвай ако бях момче,въобще нямаше да ме е срам да ме виждат с теб.. този твоя трябва да е много злеОще от 15 септември, сякаш не искаше да седи с мен пред съучениците си ... С приятелите му цяло лято сме излизали, познавам ги, всичко е 6+ ... ама в училище сякаш го е срам да го виждат с мен ... ;х ..![]()
нда..позната ситуация.Поговори с него за държанието му ,ако не се променят нещата го оставяш и това е ! Не е първия ,не е и последния !
п.п Тв'а да се държи като него е тъпо .Няма да има полза..ще се изпокарат .Той ще изтъкне това ,че тя не го е търсила и т.н и ще изкара момичето виновно. Поговори с него ,ако не му изнася да е с теб да се изнася .
Hostis Honori Invidia
Освен да се е отказал от професията дървар и да няма интерес към големи шишарки не знам за друго.Поне бях прав преди два месеца(или един) че не го одобрих, но ти на пук на мен тръгна с него, а какъв пич ти бях посочил и дори имаше разрешението ми.
Как го заобича за два месеца?!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Именно.Първоначално написано от kuklichka_bg
Чудя се защо още си с него, очеИзвадно е че не знае какво значи думата връзка.
После защо момичетата се хващали с батковци, щото децата в даскало са си още деца.
Влюбвам се страшно, ама страшно бързо .. и започвам да се раздавам за половинката си ... Това е една от чертите, които не си харесвам ... Иска ми се да не се привързвах толкова бързо... защото все си оставам наранена.Първоначално написано от kuklichka_bg
Като ми стане кофти от нещо, което е направил, явно се държа странно, защото като тръгнем да говорим и уж да оправим нещата ... казва все едно и също "Аз си мисля, че съм ти омръзнал", аз му казвам, че не е така и сякаш на него му е писнало от мен, защото се държи странно.. а той отговаря "Въобще не ми е омръзнало, сигурно даже скоро няма да ми омръзне.. много по-различна си от останалите с които съм бил (караше го преди на някакви к*рви, за по седмица) ... с теб мисля, че ще излезе нещо сериозно най-сетне, чувствам се по-различно, страшно съм привързан и нали знаеш, че те обичам" ... При което аз естествено се разнежвам и се размеквам и всичко ми минава.... и после пак започва да се държи тъпо .... и от тия думи които ми казва, не разбирам защо държанието му не отговаря на тях ;х
Отговорът може да е пред мен, но не искам да го осъзная... Не искам да слагам край... иска ми се просто да разбера на какво се дължи това държание и да знам какво да направя, за да се оправят нещата... Както написах по-горе, много лесно се привързвам и не искам да губя този човек .. в момента може да не е розово положение, но сме имали страшно много хубави моменти заедно и нз.. не искам да слагам края така лесно, без да съм се опитала да направя нещо...
1вото изречение ;дд ... разсмива ме ;дПървоначално написано от torVNP
Иначе Викторе, най-малко бих тръгнала с някой на пък на друг ... А и ти дори не го познаваше.. и продължаваш да не го познаваш ... Аз не си избирам приятелите така, че на теб да ти харесват ... Няма ти да си с тях, че да е твое мнението.
Търси истинска промяна в ситуацията, а не просто празни думи и обещания. Всеки път слушаш как те обича и че се страхува да не ти омръзне, а в същото време не прави нищо и се държи глупаво. Предизвикай го по някакъв начин, провокирай го, твоя работа си е как и на какво си способна. Сама прецени какво може да подейства при него сериозен разговор, отдръпване или нещо друго. Покажи му, че искаш внимание и той е този, който трябва да ти го даде. За момент може и да бъде трудно, но после ще имате някакво развитие, а ако оставиш нещата така, те надали ще се променят от самосебе си. Замисли се какво искаш, накарай и него да се замисли.![]()
Предлагаш му да си направите тройка с някой негов приятел(може и да е непознат за него, а аз нямам нищо против да помогна) и ако се навие се сещай колко много държи на теб.
Секс правихте ли? Ако не сте, той иска ли? Как стои ситуацията с това, като цяло?
Temet Nosce
벨야카
Сигурна съм, че нямаш... но все пак, мерси, но ще откажаПървоначално написано от torVNP
Не сме .. Той изявява някакво желание, ама не предприема действия... Общо взето с това сме стигнали точно до ръба... ама ни напред, ни назад ... То това главно зависи от него в случая.Секс правихте ли? Ако не сте, той иска ли? Как стои ситуацията с това, като цяло?
Защо бях останал с впечатлението, че не е точно така, а и се надявам 'ама ни напред, ни назад' да е точно това, защото в първият момент го прочетох 'ни отпред, ни отзад'
Трябва да си поговоря с него по мъжки, за да не е някакво изключение.Нормално е женката да не дава, а е ненормално момчето дори да не си го поиска.Ако всички започнат като него света няма дълго да оцелее.
Абе той не че не иска ... изявява си желание човека... ама като се стигне до там и ... Ъ ... нищо.Първоначално написано от torVNP
Дай малко подробност за тва "нищо".
Абе.. хубава си. Моята виртуална преценка е, че не си и лошо момиче. Мани го тоя лишпер. Намери си някой, който знае какво и как. 2 месеца и да не знае как да опита и какво да прави, че и на интересен да се прави... тва не е нормално. Като обясняваш, си права изводите, че тоя за нищо не става. Как въобще си се подвела по такъв смешник не мога да разбера.
Вечерта или утре ше погледна пак темата. Ся сядам да уча, че си е'ба майката.
Temet Nosce
벨야카
Възможно ли е да е девствен, а те така искат, но като им дойде бягат?
Не е девствен ;дПървоначално написано от torVNP
А иначе, знае си как кое ... имали сме много възможности, стигаме точно до границата, аха аха да минем към най-най-същественото .... и до там...