- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Обща снимка на потребителите от раздел Спорт и здраве
Искам темата да се направи Важна, за да се виждат кои потребители сме били редовни и сме помагали, докато не тръгнаха по своя път някои от тях.
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
якоо, ам си пропуснал няколко човека![]()
![]()
Който е давал снимки съм го сложил, ако беше дал, щеше да си на мястото на Арнолд, ама![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хаАхае да ,но предпочитам все още само да си ме представяте
![]()
Даже и мен ме имаама тебе още те е срам
![]()
sapphire5![]()
Важното е ,че теб те има! Здрав си
![]()
![]()
Да бе, от всички май съм най-слабия![]()
sapphire5![]()
Е не .... bathory e по-слаба
Иначе си като още няколко потребителя- не мога да преценя![]()
Браво, колега много добре!Отлично е
, аз имам и по-нови снимчици, ама ме е срам сега да пускам
, иначе и ти си доста добре
. Доста здрави момчета има, Holyshit, Arrow, Disela тн.,, а по-големите машини, без коментар
. Поклон пред всички ви, за постигнатите резултати
!
Е ся няма да се меря с момичетатаДано ArrowsOfDeath я направи важна
![]()
sapphire5![]()
и мене ме имало![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
преди беше редовен![]()
sapphire5![]()
хахаах,не можа ли по прегледна снимка да вземеш от бука ми ,ами точно тая..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Ти се радвай, че даже те намерихИмаше и други, ама тази има гард ала бала
![]()
sapphire5![]()
Супер е снимката! Много яко! Поласкан съм,че съм на една снимка с Арни и другите фитнесманиаци във форумаМерси много awerw! Голям труд е за теб и тегава работа,ама снимката е супер! Майстора си е майстор.
![]()
Мерси, мерси![]()
sapphire5![]()
Awerw след някоя година ще сложиш мен на снимката на Арнолд,че доооста ще съм го минал:P
Тази някоя година е много относителна![]()
sapphire5![]()
Хахаха,естествено! Ще си имаме наш Шварценегер.Първоначално написано от HolyShit
Може нататък и нов ник bg_Schwarzenegger в очакване на успеха и световната слава.
![]()
Дай боже!![]()
хахаха,ами кажи ще ти пратя накоя кат за пред хоратаПървоначално написано от awerw
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Абе, ако ти бях искал на дали щеше да ми пратишИ на тази си добре
![]()
sapphire5![]()
Сигурно иска да ти даде в състезателен период :P
Дай да видим