- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Обща снимка на потребителите от раздел Спорт и здраве
Първоначално написано от awerw
:P
Е такъв съм си аз- тайнствен като зодията си
![]()
Иначе пак има начинипитай някой в залата или на лостовете за баце ловеца777
![]()
еее, много станахте, чичо навар, баце ловеца777а ти попитай в залата си за Бай Аверв
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Баце loveca777 е световно известен във гоогле бг и особено във вбокс7 -Първоначално написано от awerw
както и ти де
![]()
точно във вбоксчакам те да постваш снимка ти !!!! най-късно до началото на декември ти давам срок !
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е аз клипчето там ще го кача , като го направяПървоначално написано от awerw
![]()
Ама гръцки или казанлъшки хакер![]()
Ловецо искам снимка, не клип![]()
sapphire5![]()
всички сме малко хейтърчита, а не хакери да ви кажа![]()
опасни сме !Лъвчо ти избра ли си БИ ?
sapphire5![]()
За сега трибой..
Днес даже си позволих да изям хамбургер с пържени картофки ииии кюфтенце на скара :P
въйабе говоря ти за боен спорт ;дд
sapphire5![]()
Да разбрахИ тва ти викам.. За сега само силов трибой(без боен спорт)
Хакер си,ама не можеш да четеш (между редовете)![]()
Аз пък нали съм влюбен и както се надявах да кача 70+ кг , пак ще стана 65 - и по цял ден нищо не ям ,само голямата междучасие и не съм гладен. Не че не съм ама ме мързи да си правя ..![]()
;дд Охх, ти днес яде кюфтенце, аз днес щях да се бия![]()
sapphire5![]()
Всеки със спортните си проблемиЛовец аз съм на принципа, да ям толкова много, че да ми се догади, и да ти кажа има ефект
![]()
sapphire5![]()
Абе, чак да ме ядатДвама пича вървят и единия нарочно се блъсна в мен, ама аз се усетих и му ударих едно рамо и за малко да падне на земята онзи, и се обръщам и му викам 'Внимавай къде вървиш ве ей!" ама те май бяха по-големи от мен
И онзи ми вика отзад "Кво искаш ве" май нещо такова каза, и се разминахме
или ми се размина
ама се пак те не бяха и спортисти де, трудно да ме свалят, имах и един познат от спортно училище с мен, тъй че в най-лошия случей 2в2 щяхме да прайм
![]()
sapphire5![]()
Да ям , само дет хладилника не е пълен всеки ден с деликатеси и няма пари за ресторанти през ден![]()
трябва да си отракан тарикат на този свят иначе не ти върви
Ето ,аз например не съм и все не се отварям така на непознати ,не съм по боя и не се бия
Но пък и много съм губил ,че все давам на друг ,не си го искам до края и думата ми остава нечута ...
Мдам, трябва да си леко нахален, не много, но леко нахален, и върши много работа! А да ти кажа и у дома хладилника не е пълен, аз на училище ям доста здраво за закуска, и за обяд, и вече след тренировка у дома, да ти кажа, аз имам 3 хранения на ден, най-много 4, храненията са ми супер малко, но пък ям по много, и ме насища добре, важното е никога да не си гладен, даже като се присетиш си прихапваш по нещо![]()
sapphire5![]()
какво лошо има в кюфтето на скара ?Първоначално написано от HolyShit
KILLUMINATI !
Кюфтето на скара-не знам,но като цяло хамбургера..Първоначално написано от FlyingUnderpants
Иначе зависи какво е кюфтето,соята е далеч по-евтина от месото,вероятно не ям месо-ето кво му е![]()
ей забравихме се, я да драснат по един коментар по-редовните и може да направя втора обща, на която може да сме по-малко, но ще е "по-здрава"![]()
sapphire5![]()
ето някои мои снимки,правих си пластична операция на лицето и сложих тен,ама не обръщай внимание на това) Кликни
EDIT: Смених си и името и за това не е българско..