- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ммм... Какво да правя?
Върши, но ако си момиче не трябва да преиграваш, за да не те помислят за някоя мъжкарана. Трябва да правиш нещата по женствен начин и да се обличаш добре и да си добре поддържана е задължително. Това, което е универсално е докосването. Замисляла ли си се понякога, някое момче като те прегърне, просто ей така, или те хване за рамото или между лакътя някъде за секунда.. усещала ли си се как след това мислиш за това как те е докоснал. При мен е така, поне. Много голяма част от момичетата въобще не барат момчета, но когато някоя го направи, например леко те хване за ръката, рамото или пък пресичате няколко човека улица и леко се хване за ръката ти, уж за сигурност и после те пусне, след като сте пресякли, момчето има някакъв накит, гривна или пръстен, може да му ги хванеш и разгледаш и да кажеш, че са интересни или хубави или просто да замълчиш. Тия неща, колкото и безобидни да изглеждат, ако има взаимен интерес, са начало на една прогресираща игра, която в един момент ще доведе до нещо по-голямо.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
И друго... това, че срамежливите момичета и момчета са на мода е пълна лъжа.
А до частните уроци.. последно време едвам ми остава време да ида да се изсера... така че, не... Но някой, ако го интересува нещо, да пита. Като имам време ще отговарям.
Temet Nosce
벨야카