Хора цялото ми даскало ме мрази преди само мен , сега и моята най-добра приятелка . Няма причина , просто заради профила ми във фб ме смятат за някаква надуфка , което грам не е така , просто те не общуват с мен . Нон стоп вървеейки по коридора се чуват подмятания , подвиквания и такива неща . Тъпо е че познавам доста конфликтни момчета , който могат да ги сплашат евентуално . . Не знам обаче след това какво ше се случи .. МОЛЯ ВИ ДАИТЕ НЯКАКЪВ ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА![]()
Vechata cherna ovca
Дай си профила да видим.
ne iskam da se izdavam ;xПървоначално написано от Loken
Vechata cherna ovca
Ами доколкото разбрах от поста ти, те си правят изводи за теб от профила ти във фейсбук. Е, толкова ли е трудно да покажеш, че не си надувка, след като всеки ден се виждаш с тези хора ? Ясно, цялата тази работа с подигравките наистина е много тъпа, знам какво е, повярвай ми, ноо недей да ги оставяш да имат грешно впечатление за теб от някакво си интернет пространство. Покажи че не си такъв човек за какъвто те имат.. и все пак явно си има някаква причина заради която те смятат за надута, не може да е само заради фейсбук, това вече е прекалено...
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Има един афоризъм:
Когато всички са срещу теб, значи караш в насрещното.
ами ако наистина си надувка?.... аз няма как да знам, нали![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Тва ми харесаПървоначално написано от ZeroPoinT
![]()
awerw♥
edno momiche ot uchilishte taka mi kazaПървоначално написано от candysweet
Vechata cherna ovca
Което също те е мразило... когато тролиш, мислиш ли с главата си ...Първоначално написано от LIGNQRKAA