Ще се опитам да съм максимално кратка.Аз и той сме в едн клас.. и когато съм около него изпитвам страшно привличане..виждам го как ме гледа, начина, по който ми говори.Мислех, че между нас има нещо..да ама не явно много съм се объркала??! Не мога да си го обясна, хубаво някой ще каже,ч е може да не ме е гледал, а да е гледал на някъде по посока на мен..добре веднъж да е така, втори път пак...но в продължение на 20 дена не мисля :Х ..нО АЗ СЪМ СИ ВИНОВНА..КАК МОЖАХ ДА СЪМ ТОЛКОВА ГЛУПАВА?? пРОСТО ЗАЩОТО СЪМ ЕМОЦИОНАЛНА, ЧУВСТВИТЕЛНА И ВСИЧКО от този род и винаги когато си говорим си глътвам езика и сърцето подксача, сякаш ще изкочи, заради това накарах друг човек да свърши работата (да му каже какво чувствам) ..ех проста съм си :х Надрбих си попарата и сега ще си я сърбам..та свършиха ми "мръсната работа" и той каза, че не изпитва нищо към мне..ама подяволите бях сигурна...той говореше така с мен всякаш....и когато разбрах отговорът му.. сърцето ми зауптя и хоп ..вдигнах кръвното..и после по лекари..буквално на косъм от инфаркт...ей хора не мога да проумея какво се случва...правете си смаи заключение колко го харесвам... незнам какво да правя