- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Стигнах до едно много важно заключение
Ако в миналото е имало повече забавления, и хората не са пишели по цял ден книги, които ние сега трябва да четем, живота щеше да е много по-лесен. Това е, не ми пука дали сте съгласни![]()
оо съгласна съм! Прав си.
Но все пак аз обичам да чета и стари и нови автори
Ценя тяхното творчество
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ЕдитПървоначално написано от nepowtorima
![]()
Е.. едва ли го правят, за да си губят времето, а не защото им идва отръки ..и им доставя удоволствие
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Глупости, преди мнооого, мноого време е имало забавления, каквито сега дори не можем да си представим, включващи музика, танци и разврат. Какво ще рече, че са писали по цял ден книги...
Да си написал 1000 романа, отделно сумати повести, разкази и глупости .......Първоначално написано от Concussion
Е имало е такива хора, на тях можем само да сме им благодарни за това богатство, което са оставили след себе си...Първоначално написано от EinGutesKind
Може ли на моменти да си толкова ограничен. Книгите са удоволствие, като не искаш - не ги чети.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
А да ти говори нещо "задължителна" литератураПървоначално написано от Claymore
![]()
Трябва да си благодарен, имало е и има хора, които и да искат никой не ги оставя да четат.Първоначално написано от EinGutesKind
За какво да съм благодарен, че сега имам изпити върху глупостите на някви асоциални дядовци от миналите вековеда не назовавам имена, че още повече ще ме хване яд
![]()
Тая литература никога не съм я чела...Първоначално написано от EinGutesKind
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Масите хора до преди 100 години са живяли в калта и рядко са можели да четат и пишат, затова се радвай, че не всички са творили. А и книгите като цяло се разглеждат като огледало на епохата, което характеризира от части жанр-а и стила, т.е. ако четеш дадено произведение което може да се разглежда в завършена епоха, то можеш да характеризираш и другите произведения от същата епоха.
Животът преди е бил много по-труден. Благодари се, че не ги е мързяло да мислят. Иначе, днес нямаше да имаш такива екстри като тока.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Съгласен с ледена краста.
Хубаво е, че са писали, защото иначе нямаше да има такива велики книги като 1984 на Ореул, Залезът на демокрацията и още много, които не ми се изброяват. Ако тези "асоциални дядковци" не са писали, надали днес щеше да има писменост и форуми. Нямаше да има и Интернет. Няма да имаше и увеселителни паркове. Не само, че нямаше да има училище, но нямаше да можеш да познаваш толкова много хора, което те прави автоматично АСОЦИАЛЕН.
Изводите са много, просто ме мързи да пиша. Вместо да седиш тук, седни си на гАза и земи научи нещо.
Успех на изпита.
Че то писменост е имало още по времето на Кирил и Методи ....
ОМГПървоначално написано от EinGutesKind
Ти сериозно ли?!?!?!
Мразя да чета,доспива ми се
Stand Your Ground