- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хормон на растежа -
Ами четох много за тоя хормон - има ли някакви странични ефекти
при използване - и са ми говорили за хора - който са го взимали
че ставаш гардеробособено като си TEEN
Ама струва около - 2000 лева за месец..
Ако има значение -
На 16 г. без 2 месеца.
60кг. веднага след ставане
Тренирам от 5 месеца - от който 1 месец го раздадох на живот![]()
за което съжалявам много - свалих доста мускул от гърдите и гърба..
Размери 1.70см. 94 гръдна [качил съм]- 35,5 ръка.
Азис - Хоп [music]
Защо какво лошо ли е ?
Азис - Хоп [music]
Ти как мислиш ?
На 16 години да се блъскаш със една от най-тежките използвани химии, при това с 4 месеца стаж във фитнеса е меко казано малоумно. Даже много меко казано.
Едиственото което ще направиш е че ще си изхарчиш парите и ще си преебеш здравето за много време напред.
Глупости..Остави другото,ами няма да направиш нищо...Трябва да имаш поне занижени нива на растежният хормон,за да ти помогне това..Иначе нищо не правиш..И гардероб едва ли ще станеш ..
Значи почвам метан[шега]
ОК, мерси - не можехте ли да кажете като ZipFail и HolyShit![]()
Азис - Хоп [music]
То да не мислиш,че се взима само хормон...Инсулин,други препарати + медикаменти за излизане от цикъл,един куп работи са.А на тези ходини,единствено да си объркаш хормоналната система,друго няма да направиш...
И сигурно си син на Бойко Борисов ..2000 лева на месец само за едното нищо
![]()
Ако толкова имаш възможности,дай ще те тренирам срещу скромните 500лв на месец : )))
+500 лева за БИО меса + 100 лева за био яйца и някви добавки (amino,protein,рибено масло,витамини) За 1 година ще си машина:axxaxax
За да взимаш хормон на растежа трябват минимум 3-4 години стаж и много опитен човек да ти направи цикъла,а ти все още си малък...Гледам към метан си се ориентирал.Според мен нямаш нито стаж за метан,нито хора от които може да си сигурен че ти предлагат качествен продукт,нито още си изградил хранителни навици..абе въобще тренирай си там 1-2 години да свикнеш с всичко и тогава ще ти кажем какво и как.
По-добре ги хвърли тия пари за свръхдоза наркотици, ако си решил да си навредиш. Закъде бързаш?
шегувах се за [метана]![]()
Азис - Хоп [music]
На тези килограми последното което бих се притеснявал да ми се случи е да стана гардероб
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
за какво ти са изобщо хормони? Имаш толкова голяма ръка за 16 годишен при това само на 60 кг. Ако не бъркаш в измерването,значи си тъпкан с хормон собствено производствоСамо гръдната обиколка би могла да бъде още по-голяма,другото си е в нормата.
И мене много ме досъмня това с ръката, според описанието както е не може да е повече от 31-32![]()
100% съм сигурен, че ми е 35,5 не бъркам..
не съм идиот да немога да си я измеря..![]()
Мисля към другото лято към - юни, ако стана към 65-70кг. да се запиша на нещо ама се чудя на какво борба, джудо или самбо. - ама се чудя дали ще си имам възтановяването за да мога да тренирам и в залата
Преди на времето дядо ми е тренирал борба![]()
ама е бил внушителен - 1.70 към 90кг. даже има снимки има и преса
А пък братовчед ми е тренирал доста неща - като бокс кикбокс и още др. but he is Security![]()
Азис - Хоп [music]
ееех,тези мераци за бързо и лесно качване на мускулна маса,и мераци лятото да се спортува..що не почнеш отсега с джудо ,самбо или борба?
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
сега съм само на фитнес [казах го се едно съм бил на наркотици]![]()
защото искам да се захвана само с фитнеса да направя 1 година стаж -
и да дигна колкото се може чисти кг. [разбира се]![]()
Азис - Хоп [music]
С твоите познания повече от някоя контузия няма да постигнеш.
eй тва е коментара !! :ДПървоначално написано от maksimal
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Защо ?!Първоначално написано от TheManTheLegend
Азис - Хоп [music]