Скучно ми е, имам неща да върша, правят ми се и други неща, които са за след като свърша задължителните.
Та, за задължителните ми трябва да знам как мога да използвам символа за "therefore" (който се използва в предмета логика, който уча в университета) - имам го в един .pdf, само че като го копирам не ми излиза нищо, не мога да го копирам и в Хром. Знаете ли някаква таблица с всичките възможни символи? Само тия с алт+нещосиотнъмпада не ми стигат.
А същевременно мисля да напиша четвърта част на Един ден в Кофата нещоси...
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
.pdf, ако не се лъжа не може да се копира текст от там.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Няма значение, важното е да намеря въпросните символи някак си.
Цъкни на старта, пиши в търсачката "таблица на знаците" и я поразгледай..може и да ги намериш ..
Който ми реши проблема ще го включа в четвърта част, която пиша в момента.
∴
О мерси brokenhearth, решението ти май проработи и ако ми послужи ще те включа в приказката.
да си видя аватара
nigga stole my bike
Тествах това и работи перфектно, свърши ми работата. Ще те включа в разказа, който пиша сега (може и да го постна утре, защото заспивам).
(сигурно ще го постна днес, защото като му се спи на човек се увеличава нивото на допамин, което намаля latent inhibition, което увеличава креативността)
И увеличава любопитството на околните.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Пак заповядай![]()
ок, толкова ми се спи, че непрекъснато се разсейвам и не мога да се заема с това, а и не мога да измисля една част и не мога да се заема да я довърша, а споменах ли, че ми се спи
тръгнах да го правя, но нещата излизат нискокачествени и въпреки че мога да се заема с подобряването на качеството им, ми е трудно да се концентрирам и не се получава толкова добре, а не искам да поскокачествен разказ
ще го довърша утре
К'во стана с произведението![]()
Пиша го, ама имам огромен to-do лист (постнах го в другата ми тема, в листа е и произведението), а сега с Тончо май ще изнасяме концерт :Д