.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Град
    kozlodui

побърквамеее...

Здравайте !
    Проблема ми е свързан с момче (нищо чудно нали?)
    Проблема е, че не мога да го разбера...всеки ден е различен човек- един ден е мн мил, а после е отвратителен и груб човек, който показва че не иска да е с мен...ходихме известно време и той ппоиска да се разделим...точно когато го забравях и осъзнавах, че не трябва да съм с него, той ми звънна и поиска да се видим...не познавам по-безволен човек от мен....събрахме се, но беше някакси по различно, като че ли само заради секса се виждахме....нямам нищо против само секс и нищо повече да правим, но той наистина ме побърква...когато сме с други наши общи прители е мн груб с мен, говори за други момичета и т.н., но останем ли на саме пак става най-милия и нежен любовник...чудя се какво да правя...мога да си тръгна от него, но не искам и нямам волята да му кажа НЕ....каквото и9 да иска не мога да кажа не..знам колко безхарактерен човек съм ..но като ем целуне и забравям всичко друго...
    Какво да правя, има ли смисъл да продължавам така..??
    деми :]
    You make me smiLe ! <3

Супер фен Аватара на LeprikonA
    липса на самоуважение. за пореден път. добре ли се чувстваш? не. можеш ли да си тръгнеш от връзката? можеш.

тогава не пускай теми, ами го прави.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ми като си безхарактерна, оставяй се да те тъпчат и мачкат.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

всички момчета се държат по-различно пред ''дружките'' си ... дръж се и ти гадно с него ама се стегни и наистина го направи и по този начин или той ще тръгне след теб и ще е по мил или ти ще си създадеш самочувствие и ще видиш че не ти трябва

Явно ти харесва да бъдеш унижавана или да си на повикване
    One moment I have you the next you are gone
    Rehearsed steps on an empty stage
    That boy's got my heart in a silver cage
    Why can't you want me like the other boys do?
    They stare at me while I crave you.

щом не можеш да казваш не ти си скрит талант
    кат не те брои за човек пред другите подари му билет за на майната си
    и хващай следващия

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Колкото повече му позволяваш да се държи така с теб, той толкова повече ще го прави... В един момент ще ти дойде много, ама тогава наистина ще си много наранена. Не се оставяй да те тъпчат... Понякога е трудно да кажеш едно "Не", все едно да го кажеш с/у себе си, защото искаш този човек..но е по-добре да му покажеш, че не си момичето, което е длъжно да се съобразява и да търпи всяко негово настроение и прищявки. Ами ако утре реши, че иска да те бие? Само защото той ще се почувства повече мъж ( макар, че не е така, има мъже, които си го мислят) ? Пак ли няма да го оставиш. Всичко зависи от теб, не забравяй. Успех !

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Всички , дето обвинявате в слабохарактерност защо не си седнете на задниците и не си затегнете малко вашето гадже, опа, може би вие нямате, да ви имам тъпата гордост . Кво , с нея се изхранвате, или с нея помагате на бедните , не разбирам кое ви прави толкова велики да наричате момичето така.

По темата мишинка се е изказала добре.
    Поогледай се , може да се появи друг, по-мил и по-добър.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Докато не се научиш как да уважаваш себе си,тялото си,да откриеш достайнството си ,защото то се е загубило някъде....Ако се беше променил,щях поне за това да се хвана и да те оправдая.Ако,не поговориш с него нещата няма да потръгнат в друга посока (не ,че и в това имам вяра).Остави го , живей си живота.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на lubovvv
    Абсолютно не!
    Стегни се малко бе момиче, не може да позволяваш един мъж да ти тъпче така достойнството! На какво прилича това? Не и на любов.....
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Град
    kozlodui
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    липса на самоуважение. за пореден път. добре ли се чувстваш? не. можеш ли да си тръгнеш от връзката? можеш.

тогава не пускай теми, ами го прави.

мога, но не искам.. все още вярвам, че мога да пречупя проклетия му характер .. дано не се самозаблуждавам..
    You make me smiLe ! <3

Re: побърквамеее...

Цитирай Първоначално написано от demi0919
    Здравайте !
    Проблема е, че не мога да го разбера...всеки ден е различен човек- един ден е мн мил, а после е отвратителен и груб човек, който показва че не иска да е с мен...
    С него доста си приличаме .. :дд
    Не сте един за друг.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Мила ,, не много отдавна и аз си имах работа с един такъв екземпляр (ако мога така да го нарека) и мога да ти кажа от личен опит, че просто не си заслужава нервите !!! Walk away girl !! При нас нещата стояха малко по по-различен начин , но в общи линии той се държеше по същия начин - много мило когато сме насаме и дори ме игнорираше когато бяхме в компания с други хора един ден на мен ми писна и когато ми се обади и каза, че иска да ме види аз му отказах и ограничих отношенията ни до чисто приятелски .. сега когато аз се обвързах сериозно, въпросният човек , който някога се правеше на голямата работа, гледа на другата страна , дави се в алкохол и огъва вилици от яд ... просто няма смисъл да чакаш да му запука за теб ..
    Sometimes a smile is all it takes to steal someone's heart !

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Слабохарактерна е силно казано, просто си се заинатила в самовнушението си, че той е целият ти свят и прекрасен/мил/чудесен/съвършен, когато сте заедно и поради тая причина не си струва да го зарязваш. А той е комплексар отвсякъде. Замисли се дали си струва да се мъчиш с човек, който само ти къса нервите, когато можеш да бъдеш с друг, който да те прави щастлива.
    Надали на този етап си готова да го зарежеш. Засега преглъщаш, не ти присяда толкова, прощаваш. В един момент обаче просто ще ти прекипи и сама ще му биеш шута, без да са ти нужни напътствия от форум, гаранция.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Познавам такива момчета като в случея и всичките са женкари.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ако е само заради секса .. Разкарай го!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Зарежи го, не тръгвайте повече... има толкова много по-добри момчета
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Играе му се...
    awerw

Град
    kozlodui
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Слабохарактерна е силно казано, просто си се заинатила в самовнушението си, че той е целият ти свят и прекрасен/мил/чудесен/съвършен, когато сте заедно и поради тая причина не си струва да го зарязваш. А той е комплексар отвсякъде. Замисли се дали си струва да се мъчиш с човек, който само ти къса нервите, когато можеш да бъдеш с друг, който да те прави щастлива.
    Надали на този етап си готова да го зарежеш. Засега преглъщаш, не ти присяда толкова, прощаваш. В един момент обаче просто ще ти прекипи и сама ще му биеш шута, без да са ти нужни напътствия от форум, гаранция.

Най-хубаваия коментар ! Благодаря ти много !
    You make me smiLe ! <3

Мега фен Аватара на gummybear
    не те заслужава..

theo <333

Супер фен Аватара на badsector
    Ти си с характер колкото един парцал и после се чудиш защо се отнасят с теб като с такъв?!?

Град
    kozlodui
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Ти си с характер колкото един парцал и после се чудиш защо се отнасят с теб като с такъв?!?
    да, но не избираме какви да бъдем...най-лесно е да упрекваш човек без да знаеш какво му е ...
    You make me smiLe ! <3

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    да, но не избираме какви да бъдем...най-лесно е да упрекваш човек без да знаеш какво му е ...
    човек като види недостатък не го изтъква, ами работи по въпроса над подобрението му.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на badsector
    да, но не избираме какви да бъдем...
    Напротив. Всеки ден в твоя живот ти не спираш да правиш избори. Това, че си се предала и оставаш другите да те тъпчат, пак е избор. Изборът да нямаш избор, пак Е избор.

Едва ли искаш безотговорен палячо, който може да ти обърне гръб, когато му изнася, а да е ужасно мил когато му пускаш...
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си