- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- побърквамеее...
за любопитните : след лют скандал прекратихме всякакви взаимоотношения....много ми олекна)
деми :]
You make me smiLe ! <3
Аман от мекотели като тебе.... Пича ми се струва, че ясно осъзнава как стоят нещата и просто си те тъпче на харабия, честито. Извинявам се за грубия тон.
Не ви разбирам само защо ревете като сами сте си виновни.
Казвал съм го много пъти, пак ще го кажа - докато има такива "шматки" с извинение, ще има и такива които се възползват от тях. Без лоши чувства към авторката, или към когото и да било. Мир =]
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Сама си си го направила така, девойко... Докато продължаваш да му лижеш подметките той ще продължава да се държи по този начин. Просто е - използва те за секс и така му е добре. Докато и ти си съгласна с това, и той ще продължава да го прави. В момента, в който му се опълчиш и му кажеш "Край" нещата ще почнат да се оправят.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!