.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Град
    kozlodui
    за любопитните : след лют скандал прекратихме всякакви взаимоотношения....много ми олекна )
    деми :]
    You make me smiLe ! <3

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Аман от мекотели като тебе.... Пича ми се струва, че ясно осъзнава как стоят нещата и просто си те тъпче на харабия, честито. Извинявам се за грубия тон.

Не ви разбирам само защо ревете като сами сте си виновни .
    Казвал съм го много пъти, пак ще го кажа - докато има такива "шматки" с извинение, ще има и такива които се възползват от тях. Без лоши чувства към авторката, или към когото и да било. Мир =]
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Сама си си го направила така, девойко... Докато продължаваш да му лижеш подметките той ще продължава да се държи по този начин. Просто е - използва те за секс и така му е добре. Докато и ти си съгласна с това, и той ще продължава да го прави. В момента, в който му се опълчиш и му кажеш "Край" нещата ще почнат да се оправят.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си