- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Треперене на ръце
Здрасти![]()
Значи на 15 съм от много време ръцете ми треперят почти постоянно, но слабо проблема е че ако съм притеснен краката ми почват да треперят и се клатят целите и немога да ги спра и ми става студено сеедно е -15... В нормални килограми сам
На какво може да се дължи товА?![]()
Пукаш ли си пръстите?
Да
Започни да се грижиш за тялото си - спорт, йога, правилно хранене... И поработи над представите си за света и начините покоито възприемаш събитията. Това е основното, което ще спре разбиването на нервната ти система и ще те запази като порастнеш.
И аз така си мисля..Първоначално написано от Rebirthing
![]()
awerw♥
Това го имам от половин година. Направиха ми няколко изследвания на сърцето и кръвта, после на 4-ти км защото всичко ми беше в норма.![]()
Отиди и се изследвай.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Може да имаш проблем с щитовидната жлеза - безедова болест. А разбира се може и да е на нервна почва, но в последния случай е съпроводено не само с физически смущения.
Глупак, БАААААзедовата болест при 15 годишно момче се среща по рядко от четирилистна детелина.Не приказвай глупости, че ставаш за смях.Аман от "лекари" ма'а му стара.[/u]Първоначално написано от mince
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Не е гаранция. Вкъщи имам колекцияПървоначално написано от Red_Hair