- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво може да е това?
Преди едим месец за пръв път правихме секс с моята приателка. И двамата бяхме девствени. Преди 3 дни тя усети сърбеж по срамните устни.. При мен се появиха малки бели точици по главичката на песниа. Нямам нито болка нито сърбец, нито дори някакво дразнение. Точиците са толкова малко, че се чудя дали изобщо е нещо. Какво може да е това. Дайте някакви съвети и предположения..
+1Първоначално написано от iiinaaa
ЗадължителноПървоначално написано от iiinaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
Като нищо може да има някоя инфекцийка,гъби... не се знае.Да иде да се прегледа!
maDamn
МММм пичага аз имах един период В който бях доста нечистокръвен тъй като нямше къде да се къпя и го правех през седмица и половина... Кофти беше и ми се появиха и на мене някви точици мега мимиатюрни точно такива квито описваш- не сърбят, не дразнят , нищо не пречат.Карам си с тях от 4 години насам и не ми пречи особено, незнам какво е но несъм заразил никое момиче с нищо. Можеби малко по кофти е чуството при секс мъничко наболява, ама немога да съм сигурен тъй като тогава не бях проебал още. А и също така имам едно миниатюрно подуване от долната част на отвора на главата.Несъм ходил на генеколог защото нямам оплаквания и чесно казано тия неща несе виждат ако несъм го вдигнал, и сигурно ще ми каже че няма нищо.Пред него разбирасе няма как да ми стане за да му ги покажа и също така и несъм заразил никой, така че не виждам смисъл и да отида.Кажи дали и при теб е така и да се надяваме да ни помогнат : )
Мътнород?Първоначално написано от Korlash
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
човече, извинявай, но си яко зле.Първоначално написано от Korlash
Към автора : Без презерватив ли правихте секс? Приятелката ти наистина да отскочи при гинеколог, няма нищо страшно и срамно. Ако са гъбички... няма страшно. Ужасно много хора ги имат и се лекуват от тях. Може да ги е имала още преди да сте започнали да водите полов живот и да не е предполага за тях. Както и да е, темата е доста обширна. Ако много я сърби/боли/пари да си вземе Клотримазол. Това е кремче, което се маже и доста успокоява сърбежа. Но..това в никакъв случай да не я спира от прегледа при гинеколог.Успех и няма страшно.
Първоначално написано от Korlash
Omg![]()
![]()
![]()
По темата: Както казаха по-горе, сигурно има някои гъбички или нещо подобно, нека иде на лекар и се прегледа.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално написано от Korlash
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе вероятно са гъбички, ама нека да иде на гинеколог приятелката ти...
Kво ми са радвате ?!?! нещо смешно ли съм казал ???? имам си ги тия точици като го надърва и незнам кви са?? кво смешно има вий невменяеми ли сте - и не ми викайте "не ти си невменяемия" ако ще слагате такиа коментари просто излезте от темата Мерси![]()
Korlash, смеят ти се понеже се казва "нечистоплътен",а не "нечистокръвен". А и мъжете ходят на уролог,а жените - на гинеколог!
Преглед при лекар му е цаката!
Затова са професионалистите.
И на мен след първият път ми се появи сърбеж.. оказаха се гъбички, и се оказа, че са се получили от презервативите- протрила съм се и нещо съм била чувствителна към тях. Изписаха ми антибиотик и крем и се оправих. Но едвам намерихме презервативи, които не ме дразнят.. Но на моя му нямаше нищо.Първоначално написано от truedarkman
Както казаха и другите- задължително на гинеколог и на уролог- така ще ви е спокойно и на двамата!
От какво ви е страх при първият път, за да слагате гума?
Ако до седмица си още жив може и да оцелееш, но ще ти се наложи ампутация.
От бебе! АУ!Първоначално написано от torVNP
![]()
нема ли се спрете с тия теми кой очаквате да ви помогне тук отива се на лекар за такива неща не да питате по форумите с надеждата някой гинеколог да ви помогне![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !