- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Hаlloween :)
Здравейте, не знам дали в правилния раздел съм пуснала темичката.![]()
Исках да ви как смятате да сте облечени или гримирани на Хелоуин.
И ако го празнувате от къде ще си взимате необходимите неща.
Аз смятах от магазин ку-ку.![]()
дамм добра идея е Джъмбо, но иначе не съм от СофияПървоначално написано от koshtramba
![]()
ъъ не - 31 срещу 1 (понеделник срещу вторник)Първоначално написано от sweetxstar
Брях,брях
щe бъде котенце хаха
от училище ни карат![]()
иначе си взех ушички и опашка от джъмбо.. има голям избор от неща
никак.
тоя празник ми е адски тъп ;/
Ще го празнуваме от у-ще и ще съм като вампир. Само трябва да измисля как да си закрепя зъбите, че много падат. Голям боклук![]()
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
В училище бях вещица, а на истинския HALLOWEEN ще сам зомби!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
Ще съм Мортиша Адамс. Мислех да не го празнувам, но ще съм на концерт и е задължително уж всички да са с някакви костюми.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
+ 1Първоначално написано от arsenalllbaby
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
И азз ..Първоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
Женско съм ;]
Psycho Doll
Уж ще има "Trick or Treats" но ми е странно..ддз
ПП:не съм от България.
Аз ще съм си с мотоекипировката, бонето, каската, ботушите и ръкавиците. Понеже ще е хоум парти (след малко) ще вляза с едно дървено бебешко конче (тип-люлка)![]()
![]()
Ако го празнувам ще съм Джак Спароу!![]()
![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не го празнувам..![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Снимки ще може ли да споделиш после, че ми е интересноПървоначално написано от koshtramba
![]()
Тук ще има дискотека по случай Хелоуин и ще съм с маска само.. сама си я направих. Освен ако не ми хрумне нещо в последния момент.![]()
Аз принципно тоя празник не го уважавам много, а и нямам особено настроение, ама по друг повод ми трябват рогца и опашка (дяволски) та се чудех в Jumbo сигурни ли сте, че има?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Няма да го празнувам, бих искала, но...
awerw♥
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater - това ще ми е гримът на очите, устата ми ще е в същите цветове и ще имам някакви завъртулки в края на едното око.
Мисля да облека ярко синя тениска, ярко розов панталон и една жилетка, на която цветът е близък до цикламен.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Първоначално написано от arsenalllbaby
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...