Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan
Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
Не си струва, миличка. Ако те харесваше, щеше да тръгне с теб. Постъпила си човечно, спрямо бившата му, защото си имала чувства. Но не позволявай някой си, в повечето случаи същото същество, да ти насажда такива разяждащи чувства, ако някога тръгнеш с него. Защото няма да бъде толкова справедлива или силна колкото теб, когато паднеш. Това момче не си струва. Ще срещнеш друг.
Права си!Благодаря за съвета!Но той е толкова мил и добър,държи се прекрасно с мен!Обаче тази Б,когато излиза с момче,винаги иска да е на нейното,да и подаряват подаръци и други,след което Б скъса с него,и той тогава започна да ходи с друго момиче и ми е чудно как да постъпя,като го видя не знам как да се държа

Може да е мил с теб, защото е възпитан или ти му допадаш като компания. Може и да те харесва. Но това не обяснява защо е тръгнал с друга, а не с теб тогава.
Може, също така и да не ти е предложил когато се е разделил с нея, защото си била до нея. От това си вади извода, че си срещу него, примерно.

Попитай го! Защо е тръгнал с онази, когато е скъсал с нея. Тогава имал ли е нещо към теб. С напълно приятелско разбиране подходи. Без да се притеснява от отговора ти, защото може да с
и му интересна, ако е научил, че го харесваш.

До скоро време,докато излизаше с другото момиче,бяха много добре прегръщаха се и други,обаче когато аз започнах да му говоря и оставих Б,той тогава изведнъж започна да се държи по-хладно към новата си приятелка,вчера без причина например ме погледна и в продължени някъде на 1 минути ми се усмихваше,започна и той да ми говори,но малко се спира,да го кажем,защото си мисли,че няма да му говоря,но не е така.Просто не знам как да го питам защо е тръгнал с нея,докато преди това с него сме нямали нищо общо.И реакцията на Б ми е интересна,от няколко дни ни наблюдава..