Имам молба, ако може да ми помогнете, защото не знам какво да правя..много съм объркана..Ето я и моята история..

Влюбена съм в едно момче почти от година.. та когато се запознахме и той ме харесваше толкова колкото и аз, но просто пътищата ни леко се разделиха..не се бяхме виждали известно време и от няколко месеца пак се започна всичко..чувствата си останаха същите както при мен, така и при него.. имахме си своите моментни неща..трудно ми е да допускам момче до мен, но при него направих изключение..Трябваше ми време.. и вече най-накрая когато вече бях готова стана това, че той се обвърза..въпреки че още изпитваше чувства към мен..в момента това момиче още е с него, а той явно е влюбен и в двете..имам чувството, че аз съм виновната в тази ситуация..Въпреки всичко още си имаме тези моментни неща, но ни е страх от това, че ако се обвържем всичко ще се промени..но по скоро него го е страх, че ако скъса с въпросното момиче, аз вече няма да искам да съм с него.. но не е така..обясних му..сега се чувствам гадно и не знам какво да правя..той трябва да избира-знам го..но всеки път щом си казвам, че се отказвам да участвам в тази ситуация..става така, че като го видя забравям за всичко и всеки..просто обезумявам.. когато не го виждам колкото и да е време, постоянно мисля за него.. няма значение колко време.. просто не знам вече какво да правя.. моля ви дайте ми някакъв съвет..