.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мерси..наистина вашите съвети ми помогнаха..вече направих каквото трябвашее !! : ) .. страшно съм ви благодарна..но се чудя само за един въпрос.. възможно ли е да останем приятели..защото неговите най-добри приятели са и мой.. и постоянно като излизам с тях , излизам и с него ?!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от kloely
    В момента ти си му резервата. Каквото и да каже или направи, ти му тичаш по гъза. Баламосва те с някакви приказки, че не може да избере, но истината е, че вече го е направил. Той е с нея. Ти просто си му в кърпа вързана, така че дори да сгафи с нея, ще има коя да му подхранва егото. Не оставяй да те разиграва.

Виж какво! Ние няма как да знаем всичко! Не може за всяко нещо да питаш някой си! Вземи и помисли малко ти! Тази глава не ти е за окраска.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

ми впрочем за първи път искам съвет от някой!! И естествено, че няма как да знаете всичко..но мисля че щом сте писали, поне повечето са минали през такива ситуации.. и затова .. !!

Град
    Цитирай Първоначално написано от tebazile
    ми впрочем за първи път искам съвет от някой!!

Много късно и голяма грешка. Сама си го правиш. Така няма да пораснеш в общуването си. Всичко става с опит, но твоят, а не този на другите. При всеки е различно.

Вече ти казахме достатъчно по темата. Всичко си зависи от теб.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Дам !! Напълно съм съгласна !! .. : )

Град
    Цитирай Първоначално написано от tebazile
    Дам !! Напълно съм съгласна !! .. : )
    Повече увереност в себе си. Няма нищо страшно.

Що бе, чувала съм, че умните освен от собствените си грешки учат и от чуждите... Така де, като е на твоя гръб по-добре осъзнаваш нещата, ама опита на другите също храни

Град
    Цитирай Първоначално написано от robles
    Що бе, чувала съм, че умните освен от собствените си грешки учат и от чуждите... Така де, като е на твоя гръб по-добре осъзнаваш нещата, ама опита на другите също храни

Стига да го разбереш, а не да си извадиш погрешния извод от различните гледни точки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си