- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- много мразя
когато някой не си дига телефона след нз колко пъти звънене![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ма я се скарай кво ги жалиш?![]()
Първоначално написано от YoungBloodZ
а точно.
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
оо и това ще стане..тия мобилни вече взеха да ги взимат за домашни
![]()
е никой не е длъжен да иска да говори с теб![]()
да ама някой да ти каже след 1 час се обади и да се обадиш и да си е заврял някъде телефона ........Първоначално написано от HotLife
![]()
Ама по-полека, бе, ееей, тия нерви за нищо ги нямате, не разбирам как може да има такива хора, да побеснявате за най-малкото нещо.Сериозно, пазете си нервичките, ще ви трябват след време когато се сблъскате с истинските проблеми. Или искате на 30-40 вече да гълтате хапове и да треперите и да не можете да запазвате самообладание?
аха може да е нарочно от къде знаеш![]()
и на мен от сутринта ми звънят и към този момент не съм вдигнал на никой![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
абе малко трудно някой да се набутва нарочноПървоначално написано от BrokenKnight
защото беше в полза на човека на когото звънях.. т.е. той каза да се обадя,но нищо
.. а колкото до нервите.. не че толкова се ядосвам ама това го мразя много ..
![]()
аа в такъв случай верно може да го е зарязал някъде![]()
аз пък мразя ,като звъня на някой и ми трябва адски много, да не дига .. направо избухвам майна![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Така става като се шибаш от 13 годишна...
Изприщвам се като видя тема "много мразя"
Самозатрии се в името на еволюцията!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
твоето мнение за мене всички го знаят,а това дали е вярно е друг въпрос..и следващия път такива изказвания на личноПървоначално написано от NaOH
![]()
ShtrudeL шанс.. това ми е първата такава тема,а и да не беше не ме инт. мн мн от какво се изприщваш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз пък само такива теми съм виждала от теб - или си бясна, или ти е гадно, мразиш, в лошо настроение си...Първоначално написано от FuCKkK13
хаха лееко, не се засягай тъй
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Предложение ли ми правиш?Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
^не.. просто такива изказвания или си ги запази за себе си или на лично
![]()
аа не мерсиПървоначално написано от awerw
![]()
Значи искаш да ти отправям неприлични предложения на лично![]()
ок щом казвашПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
единственото предложение което искам да отправиш към мен е ''искаш ли вече да не ти пиша в темите,нито в други да пиша нещо,което се отнася за теб'' ей това искамПървоначално написано от NaOH
![]()
аа скоро бясна не съм била.. иначе след като почна училище какво очакватеПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Еее, ми то и ние ходим на училище, ама к'во да се очаква...
П.С. Поздрав:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZHwVBirqD2s&ob=av2e[/youtube]