.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Въпроси относно косата !

Хей хора, имам няколко въпроса към вас.. Преди няколко месеца си изсветлих косата с кислородна вода.. Беше руса и ми харесваШЕ.. Сега корените ми излязоха, а и няма слънце (което е нужно за изсветляване) да ги направя пак руси.. Родителите ми не ми позволяват да си боядисвам косата.. Направо полудявам.. Някой от вас да знае някой трик за потъмняване или връщане на цвета ?! И момичета, моля кажете как поддържате косите си.. Какви шампоани използвате и тн.
    ..Make a wish, take a chance, make a change and break away ..! (music))))

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    кой те е карал да се изрусяваш.... то е очеизвадно, че след време ще ти се виждат корените.... или си мислеше, че ще си вечно руса? ..... по-добре си върни естествения цвят, обеди майкати да ти разреши да се боядисаш пак и спри с перхидрола, амм заложи на твоята си коса...... бтв, перхидрола си пробива път към мозъка ти и разяжда мозъчните клетки... усещаш промяната, нали
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^ страшно много ще си изтощи косата така

защо не пробваш да се правиш с шампоани оцветители?

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    кой те е карал да се изрусяваш.... то е очеизвадно, че след време ще ти се виждат корените.... или си мислеше, че ще си вечно руса? ..... по-добре си върни естествения цвят, обеди майкати да ти разреши да се боядисаш пак и спри с перхидрола, амм заложи на твоята си коса...... бтв, перхидрола си пробива път към мозъка ти и разяжда мозъчните клетки... усещаш промяната, нали

Ами казаха ми, че русото ПАДА с времето.. И не е ПЕРХИДРОЛ.. Чети по-внимателно преди да филосовстваш..

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от MuckaA
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie

Ами казаха ми, че русото ПАДА с времето.. И не е ПЕРХИДРОЛ.. Чети по-внимателно преди да филосовстваш..
    все тая... пак са ти разядени мозъчните клетки ... вече почна и да си личи
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Това, че го казваш на мен не те прави нещо повече.. И не питам каква съм, а имам проблем и искам мнения.. Не ми пука какво личи и какво не.. Ако ти е толкова мерак да се правиш на интересен/на пусни такава тема и се отваряй на воля..

Banned Мега фен
    има цели 2 теми за косата - относно 2рия ти въпрос
    иначе се боядисай в твоя си цвят и спри да си съсипваш косата.. не знам на колко си,но след време ще оцениш това,че не си се боядисвала по-рано

Как може да си изсветлиш косата с кислородна вода..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    В бг мама съм чела, че за потъмняване един тон ставало с водата от сварени черупки от орехи. Съмнително е, но не пречи да пробваш.

Аз бих говорила с нашите да се боядисам дали с шампоани или с боя. От една боя един път нищо няма да ти стане чак толкова.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Може да продължиш да я изсветляваш като си правиш маски с мед.

Маските с мед не са кой знае колко ефективни. Медът изсушава косата.

Обясни на майка ти, че с това изрусяване си си увредила косата много повече от колкото ще я увредиш, ако се боядисаш.
    Купи си боя в естествения ти цвят без амоняк и действай. Те са почти безвредни.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си