Вече не съм със секси аватар

Мисля да си едитвам този пост с листа и да не добавям нови неща, докато не го свърша, след това ще направя нов пост с лист, а ако са останали някои неща с по-дълъг срок от предишния може и да ги прехвърля на новия.

От задачите, които са за "всеки ден" (засега медитация и Brain Workshop) ще слагам червена отметка долу ако не съм я свършил в даден ден, а ако съм я свършил няма да го пиша никъде - подразбира се, че съм, щом не съм го споменал долу.

Аз ще се заемам с PDP Skills курсовата работа за вторник, че трябваше да я свърша още сряда. Заболява ме главата само като помисля за нея, а като се сетя, че трябва да я свърша сега ме прихваща желание да се самоубия. Но дават цели 20% по PDP Skills, което се събира и дава 10% към Systems Building оценката ми, която е 25% от годишния ми успех, така че PDP Skills е 2.5% от успеха ми, но искам да имам над 50% по PDP Skills, а тази задача е и важна. Не мога да я отложа, но е хипер-гига-гадна! Мисля да медитирам половин час и да видя дали с временно подобрена концентрация ще мога да измисля нещо по-добро, че и без това ще медитирам днес.

Също така, мисля да постна всичките си приказки и разкази в пост в тази тема. А кажете ми ако почнете Brain Workshop или да медитирате :Д