- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моя тема
Правя нов лист, на този почти му свършиха нещата с близък краен срок. Принципно се старая да не добавям нови оранжеви задачи, или поне не такива извън срока на последните, написани тук. Затова ще се опитам да поствам нов лист щом приключи срока на повечето оранжеви задачи, иначе ще стане много флууд. Така като гледам зелените, които написах, някои може и да стоят още месеци.
Задачите с наклонен шрифт са приключени.
Задачите в оранжев текст имат близък краен срок.
Задачите в син текст са неща, които трябва да правя няколко пъти (например всеки ден). В скоби след тях отбелязвам в кои дни съм успял да ги направя и в кои не съм успял.
Задачите в зелен текст са без краен срок или с краен срок, който не е много близък (може да станат оранжеви в следващия лист или по-нататък).
В червен текст оцветявам задачи, които са били по-рано в листа, но съм изтървал крайния срок и не съм успял да ги свърша. Понякога слагам нова версия на задачата и нов краен срок под червената й версия.
Увеличавам размера на най-важните задачи. Повечето са в оранжев цвят.
Подчертаните задачи са неща, които не мога да направя, преди да свърша горната задача (например "да сготвя" под "да отида до магазина").
Задачите в наклонен червен текст са неща, които умишлено не съм приключил - не защото не ми е стигнало времето или ме е домързяло. Въпреки че са в червено, това не означава, че не съм си свършил целта - например ако се е налагало да отида до магазина за лук, а намеря лук вкъщи.
В лилав ("индигов") цвят пиша нещата, които не помня дали съм свършил и няма как да проверя.
- Да се подготвя по Communication Systems до четвъртък
- Да си направя Logbook по програмиране до понеделник (OUCH)
- Да си направя Technical Report-a до вторник
- Да направя домашното за лекцията по Communication Systems до вторник
- Да тренирам сряда или четвъртък.
- Да разтягам за шпагат сряда или четвъртък.
- Да си изгладя дрехите и да ги прибера възможно най-скоро
- Да отида да видя майка си, освен ако не успея да го отложа (през уикенда)
- Да си изкарам студентска Oyster карта възможно най-скоро
- Да довърша форумната история възможно най-скоро
- Да чета по Communication Systems преди вторник (МРАЗЯ ТОЗИ ПРЕДМЕТ)
- Да прочета отговорите на формния ми пост и да отделя линкове, които да пратя на баща ми, възможно най-скоро
- Да прочета отговорите на другия пост и да задам въпросите си съответно, възможно най-скоро
- Да намеря книгите, нужни за университета
- Да чета от книгата за Systems Building
- Да пиша имейл на personal tutor-а (ако може преди вторник)
- Да пусна още едно пране.
- Да си подредя бюрото
- Да изчета нещата на бюрото, които имам да чета
- Да пиша имейли относно листите, които са на бюрото ми
- Да напиша програмата си за тренировките и да я пратя на едни хора
- Да напиша програмата си за разтягане за шпагат и да я пратя на същите хора
- Да си организирам компютъра, да поосвободя място, да направя backup на важната информация и ако мога, да му сложа парола.
- Да направя уебсайт, аз си знам за какво
- Да медитирам 30 минути всеки ден (сряда четвъртък петък събота неделя понеделник вторник сряда четвъртък)
- Да цъкам Brain Workshop всеки ден, през вечерта (сряда четвъртък петък събота неделя понеделник вторник сряда четвъртък)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga