- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моя тема
Задачите с болднат шрифт са приключени. Цвета им обозначава цвета, който са имали преди да ги приключа.
Задачите в оранжев текст имат близък краен срок.
Задачите в син текст са неща, които трябва да правя няколко пъти (например всеки ден). В скоби след тях отбелязвам в кои дни съм успял да ги направя и в кои не съм успял.
Задачите в зелен текст са без краен срок или с краен срок, който не е много близък (може да станат оранжеви в следващия лист или по-нататък).
В червен текст оцветявам задачи, които са били по-рано в листа, но съм изтървал крайния срок и не съм успял да ги свърша. Понякога слагам нова версия на задачата и нов краен срок под червената й версия.
Увеличавам размера на най-важните задачи. Повечето такива са в оранжев цвят.
Подчертаните задачи са неща, които не мога да направя, преди да свърша горната задача (например "да сготвя" под "да отида до магазина").
Задачите в наклонен текст са неща, които умишлено не съм приключил - не защото не ми е стигнало времето или ме е домързяло.
В лилав ("индигов") цвят пиша нещата, които не помня дали съм свършил и няма как да проверя.
- Да си донапиша Reflection-a
- Да напиша имейла за IBM до понеделник
- Да си оправя нещата с дрехите до понеделник
- Да си ъпдейтна Logbook-а по програмиране и да направя Quiz-овете, по възможност до понеделник
- Да направя домашното по Communication Metrics до вторник
- Да чета по Communication Systems преди вторник (споменах ли колко много МРАЗЯ ТОЗИ ПРЕДМЕТ!? имам да чета стотина страници, надали ще ги прочета скоро)
- Да тренирам сряда или четвъртък
- Да разтягам за шпагат сряда или четвъртък
- Да се видя с майка си през уикенда
- Да тренирам събота или неделя
- Да разтягам за шпагат събота или неделя
- Да прочета отговорите на формния ми пост и да отделя линкове, които да пратя на баща ми, възможно най-скоро
- Да прочета отговорите на другия пост и да задам въпросите си съответно, възможно най-скоро
- Да измисля нещата за това момиче
- Да намеря книгите, нужни за университета
- Да чета от книгата за Systems Building
- Да пиша имейл на personal tutor-а (ако може преди вторник)
- Да пусна още едно пране.
- Да си подредя бюрото
- Да изчета нещата на бюрото, които имам да чета
- Да пиша имейли относно листите, които са на бюрото ми
- Да напиша програмата си за тренировките и да я пратя на едни хора
- Да напиша програмата си за разтягане за шпагат и да я пратя на същите хора
- Да си организирам компютъра, да поосвободя място, да направя backup на важната информация и ако мога, да му сложа парола.
- Да направя уебсайт, аз си знам за какво
- Да цъкам Brain Workshop всеки ден, през вечерта (петък, събота, неделя)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga