.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен

phpbb - не работят линковете към админ CP след смяна на хост

Абе.... смених хоста на един форум с нов хост. Качих базата данни - всичко ок, работи си успешно и нормално. Беше версия 3.0.8 старият форум, отново инсталирах 3.0.8, качих базата данин, направих ъпдейт до 3.0.9 - всичко ОК. Обаче при опит да вляза в админ панела автоматично ме пранасочва към админ панела на старият хост. Как мога да се справя с този проблем?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    1.изтри ли файловете от стария хост?
    2. Потърси в базата данни /знам, че е трудно/ линка на стария хост и го замести с новия...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен
    То проблема се оказа съвсем елементарен, но кой да гледа. Както и да е, оправих се. Благодаря, все пак, че се отзова.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    То проблема се оказа съвсем елементарен, но кой да гледа. Както и да е, оправих се. Благодаря, все пак, че се отзова.
    все пак кажи решението на проблема и да се приключва...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен
    Проблем в таблицата в MySQL, както и нужда от премахване на някой модове от старият хост.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    А мисля че има и едно поле в настройките, където да запишеш хоста, тоест първо влизаш ръчно (или преди смяна на хоста), пишеш новия, и вече всичко е наред:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си