Здравейте, харесвам едно момче от моя клас, познаваме се от 6 години и когато съм до него просто изтръпвам, знаете как е. Та така аз не съм му признала нищо от всичко което изпитвам към него, и не мога да му призная, просто имам чувството, че ще ми се присмее и няма да ме погледне повече… Няколко пъти съм се опитвала да му призная, но не мога и не мога. Не разбирам също така дали ме харесва :/. Говорим си заедно, чатим си по скайп и фейсбук, даже по някой път говорим и за перверзни неща, споделяме си всичко. Не знам как точно да го обясня… Нали, сещате се просто няма как да не сте го изпитвали. Всеки път когато имаме възможност излизаме, но никога не сме излизали само двамата, защото той има приятел и го мъкне навсякъде с него. Говорил е с мен дори против приятеля си, споделя ми всичко, но мисля че това за него е просто приятелство или аз греша?! По някой път дори не ми и говори, което ме кара още повече да се съмнявам. Даже се чудя дали не говори и зад гърба ми глупости против мен :/. Та както казах всичко си споделяме, говорим си, даже през часовете си говорим измишльотини, а това, че не можем да се поразходим някъде ДВАМАТА най-много ме дразни. Като събере неговата дружинка… Идва ми да им бия шута на всички.
Повечето момичета от класа ми говорят против ме и съм сигурна, че той им слуша кирливите истории ;xx. То направо сапунка, всички говорят против мен, не мога да му призная и черешката на тортата е, че не знам дали това неговото е приятелство или нещо повече.
Знам, че ви е писнало от такива теми, затова ще помоля хейтърите да не пишат по темата, а някой който може да каже нещо, дори и думичка :#.