- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хомосексуалисти за или против
xxxbrokenhearthxxx Too much FAIL!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Колко сперма изяде днеска пичко?Първоначално написано от Luidgie
xxxbrokenhearthxxx е пич.Какво стана,хомофобите когато обиждат им е добре,ама като започнат да се гаврят с тях се правят на сърдити.FunnyПървоначално написано от Luidgie
.
Вместо да се правиш на интересна, тъпа позо, хвани селският си речник и си го заври във венериният хълм. После, може би, ще е удачно да отидеш на училище. Туко виж си станала малко по-интелигентна от червей.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Пръски мозък се сивеят
![]()
![]()
я порастнете
не бе остави ги .. до вчера ми реваха в модераторските теми че сме ги тролвали ся се опитват да бъдат готини изроди.
ваУ рокс
Grell
кви драми ,кво нещо.
Не ми отговори на въпроса! И няма да е зле да престанеш да ме следиш и във всяка тема да пишеш, че съм "тъпа". Ем окей, хубаво, тъпа съм. Ама помисли малко ти каква си, че да ме обиждаш след всеки постПървоначално написано от Luidgie
та.. Колко сперма нагълта ?
![]()
А ти ма путко. Спомняш ли си времето кога рева по модераторските теми, че са правили теми за теб. Как може да си толкова жалка и да се показваш след това ..Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
ваУ рокс
Grell
АхахаПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Да следя те. Ти си целта на живота ми! Изобщо не е защото изпитвам платоническа любов към теб. От колко време ти предлагам да те науча на разни развратни неща, включващи теб, сатърче, колче и ламарина. Ама ти не та не. И за това те сталквам и ти натяква, че си тъпа.
Пръски мозък се сивеят
Първоначално написано от Luidgie
![]()
Не ми се пули, така е!
Пръски мозък се сивеят
Има недоказана теория, че хомосексуалността се дължи на вродени изменения в хипофизиата, но никой не дава пари за изследвания, защото никой няма печалба от това.
Тъжно е че педерастията е толкова масово явление, дават се права на тези хора и ги интегрират в обществото. На мен не ми пречат, но ме дразни това, че се имат за някаква малцинствена група и постоянно пищят, педерасти е имало и преди и са оцеляли въпреки гоненията и без да си правят паради.
Ама чакай бре, защо ти е ламарината?.. Сатърчето и колчето ясно-ще ми насечеш крайниците и ще ми забодеш колчето в сърчицетоПървоначално написано от Luidgie
![]()
Имаш съвсем погрешна насока... Не позна предназначението на нито едно...Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Пръски мозък се сивеят
Уф ,бях забравил колко много дребни душички има тука![]()
Ами в интерес на истината не ме интересува кой какъв е.
Всеки си има право на избор/понеже то не ти е заложено в гените и сам си решаваш ;д/.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ми за какво са ти?Първоначално написано от Luidgie
![]()
това не е техен избор.Първоначално написано от cigarettekisses
ти си се раждаш такъв, просто го осъзнаваш на 12-13
А не! Първо ме режеш, после за какво са ти. Ела и ще разбереш.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
Пръски мозък се сивеят