- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хомосексуалисти за или против
Сексуалната ориентация не е избор.Не се редиш на опашка за неяПървоначално написано от cigarettekisses
.
не е верно.това не е техен избор.
ти си се раждаш такъв, просто го осъзнаваш на 12-13
педалите са изроди с извънземни мозъци и повредена хипофиза.
освен това се ебат в гъзовете. Що за нормален човек ще даде да го чукат в гъза или ще чука някого отзад ...
ъъъ...
опа ....
да ,де ....
както и да е.
Важното е ,че е гнусно.
пък!
![]()
Всеки има различно мнение,няма смисъл според мен да спорите,нито ще стигнете до съгласие нито нищо.Темата от "ЗА или ПРОТИВ гейовете" се превърна "ЗА или ПРОТИВ емотата",виждам че на някой не им понася емо стила,но това не значи във всяка тема да се пише какви са изроди,че трябва да се изкормят и т.н. Това си е лично твое мнение,след като си го изразил един път не виждам смисъл да го пишеш във всяка тема и да се правиш на велик как ще разбиеш от бой всички емота.Ако някой може да ми обясни защо всички така намразихте xxxbrokenheartxxx,защото ми стана много интересно? Виждал съм нейни снимки,но не видях някъде да прилича на изрод,като толкова много я ненавиждате я игнорирайте,защо я обиждате във всяка тема? Какво доказвате? Лапешка работа..
ПТ - Аз лично съм ЗА гейовете,въпреки,че ме отвращават.Всеки има глава на раменете си.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
на мен ше ми е кеф да ми гъделичкат анала с мъжки полов орган лолПървоначално написано от Auriss
Кажи ми де, душице златнаПървоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
^аз мн я обичкам.
беше ми написала стихотворение.
Как да не го обичаш това момиче.
xxxbrokenhearthxxx езика ли си глътна? С нищо не си заслужила да узнаеш това. Но, бога ми, щеше да ти хареса, почти колкото на мен.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Ако искате да знаете нещо за хомосексуализма,просто питайте някой гей.Хора с предубеждения да си дават мненията без да са наясно с нещата е тъпо.Питайте ме каквото ви интересува и ще ви отговоря.Междувременно ще развея задник.
Първоначално написано от Auriss
![]()
еее..е...е... ЕбасиПървоначално написано от Luidgie
няма ли втори шанс да ми дадеш
![]()
Няма смисъл, тя виси по тоалетните там.Първоначално написано от Luidgie
Ми ако дойдеш веднага, ще ти дам. Повярвай ми, върхът на удоволствията ще е!Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Пръски мозък се сивеят
Ееее не могаПървоначално написано от Luidgie
![]()
Ми тогава, никога няма да разбереш!Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Пръски мозък се сивеят
Първоначално написано от Luidgie
![]()
Мнението ми вероятно се припокрива с това на някой преди мен, но...
Не ми пречат стига да не изразяват непотребната си сексуална ориентация на обществени места.
Гей парадите са едно от най-противните неща...
Respect my authoritah
Не ходи да ги гледаш,като те толкова дразнятПървоначално написано от Thrombocyte
.
гледажПървоначално написано от macromicro
гледаж
гледаж