- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Празнувате ли Свети Валентин?
По-вероятно е Адът да замръзне...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ами да всички казват това, но мен все пак ме кефи приятелите ми запомнят лесно датата няма как да ме забравят ;ddПървоначално написано от BreakingDawn
Ако човек е отчаян и няма с кои да празнува, даПървоначално написано от InnoraX
![]()
![]()
Иначе аз не празнувам свети Валентин няма с кой. По принцип много харесвам този празник и се надявам догодина и аз да го празнувам
14-ти си ми е като всеки друг ден.
Нито Св. Валентин, нито Трифон Зарезан празнувам.
И двата празника са толкова, ама толкова развалени и замазани от хора, празнуващи единия и плюещи по другия, че не ми се коментира дори.
И спря да се върти за миг земята..
Ако има с кого ...![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
мм не .. ако ще съм влюбена в някой не ми трябва специална дата, за да му го покажа/докажа ..
Трифончо също не го празнувам, защото не съм от пиещите и отново ако искам да се напия няма да си търся поводи ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
когато съм имала връзка и свети Валентин е бил в този период..съм го празнувала...даже така се беше случило с първото ми гадже (когато бях на 14,еххх лети това време) ..чакаше ме пред нас,с роза и едно пликче много хубаво,вътре имаше сребърно ланче (кой знае къде е сега
).. излезнахме на някакъв концерт посветен на св.Валентин,след това се разхождахме из парка и като ме изпрати тогава ме целуна и така,детска му работа,но деня,по-скоро нощта беше много специална и винаги ще помня този мил жест,макар че аз зарязах момчето впоследствие,дано не таи много омраза към мен
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
не , не ми харесва празника , независимо с или без половинка.
Ся се сетих, че обикновено излизам с приятелки да гледаме някоя лигава комедия :Д