.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Матурите!

anonymous682486
    Guest

Матурите!

Здр! Аз съм момче на 18г и съм 12клас.Предстои ми матура по БЕЛ.Та някои които е по-запознат със тези матури по БЕЛ ще ми каже ли горе доло по-какво трябва да наблягам най-вече за да уча.Надявам се че ме разбрахте

Така като гледам, трябва най-напред да наблегнеш на граматиката и пунктуацията.
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Граматика,пунктуация,работ а с текст,прочети си произведенията,разгледай някоя миналогодишна матура,за да се запознаеш с формата.

ужассс... до май ще умра казвам ви по Български г/д ме бива..Hадявам се за последната задача (есе) да се падне някакъв разказ... Не знам ти на какво ниво си, обаче аз имам бая пропуски по Литература.. и не знам как ще се справя с въпросите от теста... А и да ти кажа има някакви промении в матурата.. В смисъл повече задачи има, на които трябва да се напишат резюме, но това мен не ме плаши, защото г/д се справям с резюмето.. Успех от сега на всички !
    Колкото повече толкова повече е казал Мечо Пух и умрял от свръхдоза... ;д

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има си теми по въпроса, че и УАУ, сайт на министерството да видиш какви са и още по- УАУ , учители, които можеш да питаш....

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си