Преди известно време ви споделих моят проблем, който се състои в това,ч е не мога да влизам във вашият форум от няколко браузъри,а именно Интернет експлорър, Сафари и Гугъл чром (само от този компютър), изписвайки ми се информация, че съм "изгонен от този форум".
Администраторът ми обясни, че трябва да изчистя "хронологии, сейвнати пароли, куукита, кексчета и т.н." - направих го, но нищо не се получи, отново нямах достъп до форума.
Неговото предложение, ако не се получи с изчистването беше да си преинсталирам браузърите, така и направих убедена, че ще се получи реших, че щом така и така ще си преинсталирам повчето браузъри мога да си инсталирам по-нова версия и на единственият браузър допускащ ме до форума, а именно Опера, НО не само, че все още нито един браузър не ме допуска до вашият форум, но вече и Опера прави така.
Просто това е много интересен феномен, който не знам как да си обясня и реших да споделя с вас. Ако имате някакви идеи ще се чувствам много полъскана да ги споделите с мен.