- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зимни якета
Моето е такова и е на Miss Sixty ,но е от миналата година .Сега видях подобни в New YorkerПървоначално написано от JustForFun
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Ооо, това е точно якето, което искам, но в момента нямам възможност да си го закупя, но съм му хвърлила око. И да, от NY e. 100 лв. еПървоначално написано от JustForFun
Във Варна в NY вече няма моя номер.. дано успея да се снабдя с него ..
![]()
100 лв ?!!?!?!?![]()
Аз не го видях в ny ,когато ходих вчера, но честно да си призная, аз не търсих много - много и разгледах само половината магазин ..
Не знам дали ще си го купя,щом струва 100 лв (струва ми се много за едно яке.. макс 70 лв бих дала ..)
Кога мислите, че ще го намалят?
Попринцип 100лв.за зимно яке не е много,но точно за това яке е много,то ми прелича на дебел суичер :X
Ами, да - 100лв. и аз уж чакам да го намалят, но докато го направят никъде няма да остане моя номер...
харесала съм си един модел на Sabotage, но чакам поне малко да смъкнат :/
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Тази година няма да си купувам,имам от по-миналата година.
Абее зависи какви палта си вземете - повече, които се предлагат в българия са си от по-дебел полар ли ддз... моето е от вълна и въпреки, че не е толкова дебело топли много![]()
Колкото до якетата харесала съм си в Cropp town, но си търся розово, защото имам розови ботуши дебели и когато е мнг студено нося тях..![]()
Само аз ли имам проблем със зимата...Нито зимно яке мога да си харесам,нито ботуши..И карам до последно с якето,което имам защото ми е смърт да обикалям за ново,но факт със шушляковото ми яке 3та година не мога да изкарам..защото от пранетата се е сплескало и вече по-може да мине като пролетно яке..А като обикалям за ново всички модели почти едни и същи..Къси,Тънки,Грозни..и струващи 200лв..А аз искам яке ,което да е хем за всеки ден ,хем и в по-специалните случай да мине..
За това се замислих над палтенцата..но винаги съм била с представата ,че не топлят ,и сега събирам мниения![]()
Ще карам с това от миналата година, палто на Miroglio e, лилаво. Единственият проблем е, че на 1 от копчетата му падна едната част, ама не се вижда много, мисля.
И аз си търся.Харесала съм си два магазина и модели. За мола въобще не си давам зор, въпреки намаленията.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
+1Първоначално написано от blondeVIP
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
от къде? в София отвориха ли го?Първоначално написано от fakesmiles
Моето е едно черно палто от миналата година ии тази мисля да си взимам ново, че със старото ми е малко студено![]()
Таа скоро гледах На кафе и там показваха модели на Zara и си харесах едно палто. Някой има ли идея как горе долу вървят цените на зимните якета там, че направо се влюбих в онова![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Същата работа съм и аз! Едвам намерих едни ботушки преди 2 сед, днес обикалях за яке из центъра и нищооо едни такива еднакви навсякъде и уж обемни на вид, а не топлят! И мислех за палто, но понеже не съм имала до сега се чудя дали ще топли като хората, защото аз нямам навик да се обличам с дебели пуловери, шалове и тн, та ходя с малко дрехи по мен и искам яке/палто което да топли много...Първоначално написано от mey_si
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
палтенце (черничко) много си го харесвам http://fashionsupreme.co.uk/images/p...90/24089-0.jpg ето такова и много топли
бяло шушлеково якенце също си взех
и едно сиво палтенце
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Това все едно аз го написах.. :X Иначе и аз съм така мразя да се чувствам като топка дрехи.Първоначално написано от marilyn
Първоначално написано от mey_si
Божее, един човек да ме разбира!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Майка ми ме кара от 1 месец да си купя яке...а аз все отлагамПървоначално написано от marilyn
![]()
Извинявам се,че не отоговорих по-рано!
Палтото ми е от ибей,иначе може да има някое и в продавалник,аз съм виждала
И да,магазина отваря март![]()