- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата
Аз съм на везната, между да и не.Да обясня защо....Срамежлив в умерени количества е сладко, но да го е срам да те целуне, защото не сте сами или пък да те хване за ръка...Или пък най-лошото да го е срам да признае чувствата си... (от личен опит!!!)
това не е срамежлив, това е скучен!Първоначално написано от nerwna
По принцип ,когато някой е срамежлив , също така е и скучен !Първоначално написано от SheDevil
![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Не е така....но не ми се спори... просто ще кажа, примерно едно момиче се вижда за първи път с момче и се харесват и да кажем един от двамата се срамува в повече, това не означава, че той/-я е скучен..., а просто го/-я харесва и ... а бе сладкоо е...Първоначално написано от nerwna
Срамежливковците могат да ми бъдат само приятелчета, повече не. Едно момче за да ме привлече трябва от него да лъха увереност и сила.
Повечето са писали, че са им сладки срамежливковци, ама съм съгласна с Пантерата, че не е тва идеята. На жените/момичетата ни е заложено да търсим първичното и опасното в мъжа, но същевременно закрила и доброта.
Мне, не съм детска учителка и ако е срамежлив, вероятно само ще се черви около мен и няма да посмее дори да ме заговори. А съм старомодна, мамка му, все още смятам, че мъжете трябва да имат топки да си вземат каквото поискат от живота.
Зависи. Да е срамежлив но не чак толкова, че да го е срам да ме целуне. Но все пак срамежливите момчета са доста сладкии.
Йес бе! Излизам с мъж, искам мъж, не детенце.Първоначално написано от babity
сладки са![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Еми за мен поне е сладко ! Но пък чак до такава степен, че да стои като някакъв пън - мне! Иначе няма нищо лошо в това да си срамежлив! То и аз съм такава!!![]()
![]()
Ау , много е сладко като срамежливо момче се опита да ти обясни , че те харесва . И ти се правиш на ударена за да продължава да се оплита и да го гледаш как се притеснява . И накрая просто го гушкаш "Хей , аз не ям хора ":3
шадоу разкриха те! :дПървоначално написано от SisiStrange
\Първоначално написано от SheDevil
/
I am SUPER girl