.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69
    Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

Изясняване при приключване на взаимоотношения..

Според вас хубаво ли е да се изясняваме когато приключим връзка? Да кажем всяка причина, всеки проблем, всяко нещо което не ни е харесвало..
    Или така ще е по-трудно за приключване? Как трябва да изглежда една раздяла за вас? Дори едно приключване на отношения между хора, които са се обичали или един от двамата е бил в заблуда за всичко случващо се, но са имали пречки за това да са заедно.. и са се скарали по най-глупавия начин и всичко е свършило и един от двамата .. има 100 въпроса започващи със защо.. Аз съм в тази ситуация .. и наистина имам много въпроси.. искам да питам и да ми отговаря и всичко да свърши... да не запомням всичко това като едно не разяснение и едно губене на време..
    Най-вероятно няма как да стане или поне не бих събрала куража да го питам.. и не бих понесла отговорите, но защо изпитвам такова желание да ги знам? Защо искам всичко да знам.. или е по-добре да съм в едно не разяснение..

Е кажете мненията си.. Моля ви без спам..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Предпочитам всичко да е ясно. Дет се вика да ме нарани с отговорите си много, но поне да знам какво точно е станало. Не да тъна в неведение и да се чудя аз ли съм била виновна. Ако не знам причината, не мога да сложа край като хората.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Най - добре е всичко да бъде изяснено и казано.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    след приключването на една сериозна връзка аз исках да си кажа всичко. нещата се стекоха така, че аз я приключих и наистина имах желание да обяснявам всичко, точно както ти казваш, за да не е било все едно пропиляване на времето (2 години и половина, не са малко). само дето от другата страна нямаше желание да се слуша. той се вкопчваше във всяко нещо, обръщаше го на обратно и следваха обяснения през пръсти защо,разбираш ли, било станало така и т.н.
    извод : според мен е хубаво да има изясняване. с него израстваш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Предпочитам всичко да е ясно. Дет се вика да ме нарани с отговорите си много, но поне да знам какво точно е станало. Не да тъна в неведение и да се чудя аз ли съм била виновна. Ако не знам причината, не мога да сложа край като хората.
    +1
    И аз съм на това мнение! По-добре грозната истина и всичко в очите!!!

Супер фен Аватара на fuckme
    Много зависи от ситуацията, връзката, хората, отношенията и т.н. Понякога просто няма какво да се каже, а понякога отношенията се развалят и един разговор за причините би бил доста тегав. Миналото - минало.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    когато е дълга и сериозна връзка , е добре да се изясните , но наистина понякога момчето може да е толкова наранено , че да се държи гадно и да изопачава нещата , но по-добре да си кажете всичко в очите

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Много мразя, когато ме оставят без да ми отговорят на въпросите... После има за к'во да се чудя и да си мисля По - добре е да се изяснят нещата на чисто, отколкото после да страдаш обвинявайки се за нещата които са се случили преди !

anonymous708973
    Guest
    Мисля, че тълкувате неправилно въпроса.

Естествено, че е добре да се каже причината, но не и да се вадят всички кирливи ризи. Ако причината примерно е липсата на комуникация и неговия инат, няма смисъл да се споменава навика да си хвърля чорапите из стаята, закъсненията и прочее. Идеята е раздяла с добро, нали

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Именно идеята е раздяла с добро, а не да направим отсрещния по-черен и от дявола. А и логиката в изясняването донякъде е и корекция, предотвратяване и недопускане на същите грешки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Идеята ми е да се избегне разговор подобен на тоя:

Тя: Искам да се разделим, защото не мога да комуникирам с теб и оттам се появяват много проблеми.
    Той: -не казва нищо-
    Тя: И ми писна да ми закъсняваш всеки път, и да си забравяш портмонето, и да ме караш да гледам тъпи мачове..
    Той: Ама ти ми изневери с ония мухъл, нали?
    Тя: Ама не го намесвай, тва няма никво значение! Ти просто си толкова инат и се заяждаш за най-малкото нещо, не те интересува как се чувствам аз!
    Той: На теб много ти пукаше как се чувствам аз тогава, нали?
    Тя: Офф, виждаш ли, за тва говоря, с теб изобщо не може да се говори.

Става и тряска вратата.

Естествено ,че е най-добре всичко да се изясни.Защото ако не се изясни така и двамата ще страдат .Единия ще страда щото си мислим ,че сте се разделили заради една причина,другия ще страда защото не му е обяснил защо са се разделили.А и от друга страна така винаги ще има една отворена вратичка и повярвайте ми по добре да се каже веднъж НЕ отколкото да има такива надежди ,които за напред могат да объркат много живота.

Град
    Plovdiv
    Всяка ситуация е различна и категоричен метод на разделяне не може да се определи. Вместо трудни разговори и натъжени физиономии, някои хора предпочитат да започнат да се държат кофти, дори да изневеряват, да правят "напук" и лека полека отсрещния човек се усеща, че нещо не е наред и му писва.

Аз съм от хората, които когато видя да има проблем във връзката...веднага си казвам кратко, точно,ясно ...без да преглъщам и да ми се натрупва...и накрая, когато настъпи часът на раздялата и съм решила това да стане (обикновено аз излизам от играта) леко се отдръпвам от дадения човек,за да му покажа по такъв начин, че трябва да си кажем "сбогом" ...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от garabet
    Вместо трудни разговори и натъжени физиономии, някои хора предпочитат да започнат да се държат кофти, дори да изневеряват, да правят "напук" и лека полека отсрещния човек се усеща, че нещо не е наред и му писва.
    и това е едно от най-долните неща на света.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Най - добре е всичко да бъде изяснено и казано.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

- " Причината е в мен, не в теб "
    - Това вече съм го чувала, не е в теб, в мен е ..
    Обичам малко, предимно себе си.

Мега фен Аватара на babity
    Когато аз приключвам взаимоотношения, честно казано предпочитам да не давам обяснения. Прекалено прекрасен човек съм и когато трябва да кажа на някого, че нещо в него ме е отблъснало, се чувствам гузна, че не съм направила всичко възможно и не съм дала всички шансове. Затова предпочитам да не се обяснявам. Но въпреки двойният стандарт, както и заради невероятната ми прекрасност, смятам че заслужавам да ми се казва защо някой напуска кораба ми. Във всички останали случаи историята свършва зле за човека отсреща. Защото аз и така или иначе, пак ще разбера, каквото ме интересува.

Повече от фен Аватара на Taam
    Аз лично съм против.

Хората се събират и разделят постоянно, но не винаги за това има някакви множество причини. Достатъчна е само една- единият ЯВНО няма желание да продължи във връзката.

Никога не питам. Специално последния път, когато ми се случи, аз си го усещах от едно известно време и когато дойде моментът, въпросният човек сигурно ми е обяснявал 2-3 часа защо,какво и как. Но си спомням, че аз тотално го изключих като глас и като присъствие. Останах само на усещане, защото знаех, че това ,което каже, няма никакво значение или полза- единственият ефект ще бъде, че ще си въртя в главата всичко, което е казал и ще ми бъде още по-зле.

Но обикновено хората го изискват, защото смятат, че така ще им стане по-добре, по-ясно, по- честно, ако щеш. Истината е, че за нищо не служи. Нищо не променя, просто си остава в теб и те стресира.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Предпочитам всичко да стане ясно.Какво ще увъртам,не обичам същото да се случва и с мен .А , най-отвратителното е да почнеш да се
    държиш студено с него ,кофти,да го отбягваш, вместо да му покажеш къде е проблема и да го оставиш да си живее живота и да сложиш край .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на sashko705
    Раздялата трябва да е поетична...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тва с обясненията обаче ме убива.

Няма нужда да се обясняваш защо. Важното в случая е че единия иска раздяла. Почне ли да се задълбава, аккво и защо... нещата ще идат на зле.

При последната ми раздяла девойката каза "Искам да се разделим, не ми е комфортно във връзка с теб." Аз попитах "Сигурна ли си в решението си?" Отговорът "Да, сигурна съм."

Няма нужда да обясняваш на някой защо не искаш да си с него. Така или иначе или не си заслужава, или не е нужно, или няма да те разбере.

Човек може да уважи решението без да знае причините за това. Или поне би трябвало да няма проблем с подобна ситуация.

А след това всеки сам за себе си си вади поуката. Щом има раздяла не е трудно да видиш къде е камъчето, обърнало колата.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на xoxi
    Не чакам раздялата, за да започна да се интересувам от това, какво е ставало по време на взаимоотношенията ми с даден човек.
    Щом нещо започне да накуцва, гледам проблема да бъде разрешен веднага. Ако няма решение на дадения проблем, всичко приключва и не са нужни повече обяснения.
    И спря да се върти за миг земята..

Изясняването може да е болезнено, но толкова е и болезнено без причина, без обосновка, просто да прекъснат контакт с теб - без последен разговор, без да разбереш конкретните причини.
    Някак толкова е пошло.

Аз пък не ги разбирам хората, които като късат с някого му казват, че искат да се разделят с него и не дават обяснения. За мен това е чисто бягане от отговорност. Не че и аз не съм го правила де. Но почти не знам за хора, които да не попитат: "Защо?"
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Невежеството е блаженство. Понякога е по-добре да незнаеш някои неща, просто за да си спестиш болката.. Лично мнение
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си